Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şevval Şahin: Bilmediğiniz çok şey var - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Instagram hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

        2

        "HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

        Şahin, takipçilerinin "Bu hayatı sen yaşıyorsun" mesajlarına "Instagram o kadar sahte ki, hiçbir şey tamamen göründüğü gibi değil" diye cevap verdi.

        3

        "BİLMEDİĞİNİZ ÇOK ŞEY VAR"

        Şevval Şahin, ayrıca şunları söyledi:

        Paylaşmadığım, bilmediğiniz çok şey var. Her şey için minnettarım ama kimsenin hayatı mükemmel değil. Bizler sadece istediğimiz kadarını görmenize izin veriyoruz. Bu da sadece yüzde 10’u. Sosyal medya ruh sağlığını kötü etkiler. Instagram’ın sizi etkilemesine izin vermeyin.

        4

        "BURUN DELİKLERİM EŞİT DEĞİL"

        21 yaşındaki model, burnuyla ilgili yapılan yorumlara da şu sözlerle yanıt verdi:

        Burun deliklerimin eşit olmadığını biliyorum. Burnumu çok araştırmadan 17 yaşında yaptırdım. Yüzde yüz memnun değilim. Ben zaten mükemmel olmayan bir burun istemiştim ama kafama eserse tekrar yaptırabilirim.

        5

        Öte yandan yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral ile uzun süredir Bali'de tatil yapan Şevval Şahin, çekildiği kareleri Instagram'dan yayınlıyor.

        6

        Şahin, geçtiğimiz günlerde bu fotoğrafına "Sabah kahvemi, bu güzel yerde inanılmaz enerjiyle tatmak..." notunu düşmüştü.

        7

        FİZİĞİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

        Şevval Şahin'in bikinili pozları da sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

        Şahin'in bazı takipçileri, 'Çok fit' derken, bazıları da 'Çok zayıf' yorumunda bulunmuştu.

        8

        Ünlü manken, kilo eleştirilerine şu yanıtı vermişti:

        Bazı yorumları okuyorum ve hayretler içindeyim gerçekten. Bunları nasıl mantıklı bulup, yazabiliyorsunuz anlamıyorum. Yok 'Yakıştı mı?', yok 'Vücudunu sergilemekten ne anlıyorsun?'... Size ne! Gerçekten size ne... Bali'deyim, yazlık bir yerdeyim. Ajansım için bikinili fotoğraf çekimi yaptım. Daha da çok yapacağım.

        Kışlık görünümlerle mi Bali'de fotoğraf çekimi yapayım? Sevmiyorsanız, yanlış buluyorsanız profilimde ne işiniz var? Fitim, böyle sağlıklı hissediyorum. Benim vücudum böyle, istesem de zaten kilo alamam. Kilo almayacağım.

        9

        TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

        Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile pandemiye rağmen düzenledikleri ev partileriyle eleştiri oklarının hedefi olan Şahin, daha sonra da katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

        Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı.

        10

        Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti.

        Şahin'in bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

        11

        Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, şu açıklamayı yapmıştı:

        İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum.

        Pek çok ünlü isim de Şahin'e destek vermişti.

        12

        Şevval Şahin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ