Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Şimdi de Dustin Hoffman tacizle suçlanıyor

        Hollywood'un başı taciz olaylarıyla dertte!

        Roman Polanski skandalıyla patlak veren taciz olaylarına önceki gün Kevin Spacey damgasını vurmuştu. Henüz bu iki olayı hazmetmemişken bugün de Dustin Hoffman haberiyle şok olduk! Anlaşılan o ki Hollywood'da vakti zamanında epey bir cinsel taciz olayı yaşanmış... Umalım ki bundan sonra böyle olaylar yaşanmasın!

        Gelelim Dustin Hoffman olayına; Anna Graham Hunter isimli bir set çalışanı The Hollywood Reporter'a yazdığı bir mektupta 1985 yılında Death of a Salesman'de set asistanlığı yaptığı ve burada Dustin Hoffman'ın kendisine sözlü ve fiziksel olarak tacizde bulunduğunu söylemiş.

        Mektubunda açık bir dille tacizi açıklayan Hunter; setin ilk gününde Hoffman'ın kendisine ayak masajı yaptırdığını sonraki günlerde de flörtöz davranıp kalçasını tuttuğunu ve açık açık seks hakkında konuştuğunu belirtmiş. Sette beş hafta boyunca yaşadığı tacizleri açık bir dille tek tek sıralayan kadın yaşadığı bu olayı o dönem ki süpervizörüne iletmiş ancak, süpervizörü tarafından filmin akıbeti için kendisinden bazı tavizler vermesi gerektiği söylenmiş.

        Anna Graham Hunter'ın mektubunun ardından Dustin Hoffman'ın yaptığı açıklama ise: "Kadınlara en üst düzeyde saygı duyuyorum. Onu (Anna Graham Hunter) rahatsız bir duruma düşürecek ne yaptıysam bu konuda berbat hissediyorum. Bu benim nasıl bir insan olduğumun bir göstergesi değil" şeklinde oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ