Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı'ya hırsızlık şoku!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın 2022 koleksiyonu önceki akşam dev bir defileyle tanıtıldı. Geceye katılan Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı, "İki kere evlenmiş bir çift olarak gelinlik defilesine geldik." şeklinde espri yaptı.

        2

        TEKTAŞI ÇALINDI: GİDEN GİTSİN!

        Muhabirlerle sohbet eden Kıratlı, evlerinden çalındığı tektaş yüzüğünün bulunamadığını ifade etti.

        Konuyla ilgili konuşan Akçıl, "O arkadaş mahkemeye çıktı ama adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Vebal de almak istemiyoruz ama başka ihtimal de yok. Giden gitsin, olmazsa bir tane daha alacağız." dedi.

        3

        "İNŞAAT DEĞİL, ÇOCUK BU!"

        Çift, muhabirlerin "çocuk" sorularına, "Çalışmalara devam ediyoruz' demek bana saçma geliyor. İnşaat değil çocuk bu, istiyoruz." yanıtını verdi.

        4

        Yeni albümünün müjdesini de veren şarkıcı, "Çok az kaldı. Bütün arkadaşlarımla çok iyi bir karışım oldu. Çok iddialı olabilir; 2022'de tek geçeceğim. Bir, iki tane rap şarkı da var. Rap müziğe de göz kırpıyoruz." ifadelerini kullandı.

        5

        "SİBEL CAN'I ÇOK İYİ ANLIYORUM"

        "Rap'te Sagopa Kajmer'i tek geçiyorum." diyen Sinan Akçıl'a, kilolarından dolayı gelen eleştiriler hatırlatıldı.

        Akçıl, "Buradan Sibel Hanım'a sesleniyorum; onun ve benim kilolarım çok konuşuldu bu sene. Onu çok daha iyi anlıyorum." şeklinde konuştu.

        6

        TEKRAR EVLENMİŞLERDİ

        Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermişti.

        Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etmiş, çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, sonunda şubat ayında tekrar nikah masasına oturmuştu.

        Akçıl, nikah memurunun, "Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna, "İkinci kez ve son kez 'Evet" diye yanıt vermişti. Baba olmak istediğini söyleyen Akçıl, bebek de sözü vermişti.

        7

        2. KEZ İSTEME TÖRENİ

        Ünlü çift, yeniden aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Akçıl, Kıratlı’yı tekrar ailesinden istemişti.

        Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl, "Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz, göreneksiziz... Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta... Bırakın, o konuşsun. Yakında..." notunu yazmıştı.

        8

        Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafını, "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2. kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir..." notuyla paylaşmıştı.

        9

        İLK GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

        Amsterdam'daki ilk nikahta giydiği tasarımı eşi Sinan Akçıl, pek beğenmemiş, Burcu Kıratlı da, "Bir daha öyle bir modeli tercih etmem." demişti.

        10

        "YÜRÜTEMEDİK" DEMİŞTİ

        2019'da Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen dava yaklaşık 10 dakika sürmüştü. Boşanma davası sonrası yine mahkemeden ayrı ayrı çıkan ikiliden Sinan Akçıl, "Büyük aşk bitti mi?" sorusu üzerine, "Bu sevgililik gibi değil. Bir evlilik bitiyor. Çok üzgünüz. Hayırlısı olsun, yürütemedik." demişti.

        11

        "İLK KEZ TEK EŞLİYİM"

        Sinan Akçıl, daha önce konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Ne yapayım yani?" demişti.

        Sinan Akçıl, daha önce konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        12

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Ne yapayım yani?" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ