Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde baharın gelişiyle beraber amatör sporcular, tarihi antik ve civarındaki dağlarda hem piknik hem de Trekking yaptı.

        Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde huzura kavuşan dağlarda sporcular, Trekking yapıyor. Bir zamanlar silah seslerinin yankılandığı dağlarda artık huzur hakim. Bölgede keşif için ilçenin dört bir yanına çıkan doğa severler, doğada yürüyüş yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Kato rafting ve doğa sporları kulübü sporcuları ilçe genelinde birçok faaliyet yaparak doğayla iç içe olmaya çalışmaya devam ediyor.

        Kulüp Başkanı Serdar Gükçe, herkesi Beytüşşebap’a davet ederek baharın gelişiyle beraber dağlarda Trekking yapmaya başladıklarını söyledi. Bölgenin en güzel yeri olan Harguri bölgesini ziyaret ettiklerini ifade eden Gükçe, "Dağda yürüyüşler yaptık. Rafting alanında olduğu gibi doğa sporlarında da ilçemizi en güzel şekilde tanıtacağız. Herkesi buraya bekliyoruz’’ dedi.

        Sporculardan Necat Gökçe ise çok güzel bir havada sporcu arkadaşlarıyla beraber fırsat buldukça bölge bölge dolaştıklarını kaydetti. Gökçe, piknik yaptıklarını, karda eğlendiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler