ABD Başkanı Biden: Rusya Ukrayna'ya saldırırsa kendisine zarar verir
ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı ihtimalinin hala güçlü olduğunu söyledi. Biden, "Rusya Ukrayna'ya saldırırsa yıkımı ve ölümü seçtiğini dünya unutmayacak. Bu dünyayı savaşa çekmektir. Bu durumda NATO yanıt verir. Bunun da çok uzun dönem sonuçları olur" dedi.
ABONE OLBasın toplantısı düzenleyen Biden şu ifadeleri kullandı:
Read more!
"Putin ile diplomasiye devam için mutabık kaldık, diplomatik çabalarımız devam edecek. Rusya askerlerini çektiğini söylüyor ancak biz bu durumu daha göremedik
Ukrayna Rusya'yı tehdit etmiyor. NATO, Ukrayna'ya füze konuşlandırmıyor. Rusya'nın istikrarını bozma peşinde değiliz. Rus vatandaşları, siz bizim düşmanımız değilsiniz. Sizin de Ukrayna'ya karşı kanlı bir savaş istediğinize inanmıyorum. Zira bu ülke ile çok derin tarihi ve kültürel bağlarınız var.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ