Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Garry Rodrigues ve Kolarov'da sıcak gelişmeler! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İlk olarak Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Allahyar Sayyadmanesh ve Max Kruse ile başlayan transfer rüzgarı, Vedat Muriç’le devam ederken, Garry Rodrigues ile Alexander Kolarov konusunda da sorun kalmadığı ortaya çıktı.

        2

        Al İttihad’dan kiralanan Rodrigues’in bugün İstanbul’da olacağı ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık imza atacağı bildirildi.

        3

        Sarı-Lacivertliler’in daha önce ezeli rakibi Galatasaray’da forma giyen Yeşil Burun Adalı kanat oyuncusunun yıllık 4.2 milyon euro olan ücretinin 3 milyon eurosunu ödeyeceği, kalan bölümün Al İttihad tarafından karşılanacağı öğrenildi.

        4

        Fener, daha önce İstanbul’a getirip prensip anlaşmasına vardığı Kolarov konusunda da mutlu sona ulaştı.

        5

        Sırp yıldızın, yönetimin Roma ile son pürüzleri gidermesinin ardından bugün yarın sözleşme imzalamak için İstanbul’da olacağı kaydedildi. Kolarov ile 3 senelik sözleşme imzalanacak.

        6

        KJAER TEMASLARI BAŞLAYACAK

        Transferde hızını alamayan Fenerbahçe, eski gözdesini de bitirebilir. Sevilla’da son olarak 25 milyon euroya alınan Fransız stoper Kounde’den sonra Kjaer iyice gözden düştü.

        7

        Fenerbahçe’nin, eski yıldızını satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişim yapacağı belirtildi. Temaslar yakında başlayacak.

        8

        ZAJC ISRARI SÜRÜYOR

        Elif Elmas ile birlikte satış vitrininde bulunan Miha Zajc için Dinamo Kiev ile pazarlıklar sürüyor.

        9

        Ukrayna temsilcisi, orta saha oyuncusu için F.Bahçe’ye 5 milyon euroluk bonservis bedeli önerdi. Sarı-lacivertli yönetim ise rakamı düşük bularak 8 milyon euro bonservis bedeli istedi. Dinamo Kiev’in önümüzdeki günlerde fiyat artırarak Kanarya’nın kapısını bir defa daha çalması bekleniyor. Oyuncu da D. Kiev’e sıcak bakıyor.

        10

        VOLKAN KALMAK İSTİYOR

        Fenerbahçe'de mukavelesi biten kaptan Volkan Demirel, Sarı-Lacivertli forma ile 1 yıl daha oynayıp, emekliye ayrılmak istiyor. Fenerbahçe Yönetimi de Volkan’ın bu talebine sıcak. Ancak Volkan’ın görevi Altay ve Harun’u desteklemek olacak.

        11

        ELJIF İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

        Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas'ın satışı için görüşmeler sürüyor. Transfer konusundan en ciddi takımlar Atletico Madrid ve Napoli... Sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro civarı bir gelir beklediği Eljif için gelen teklifler şu ana kadar yeterli bulunmadı.

        12

        10 Temmuz'da Fenerbahçe'nin kampına katılacak olan Eljif'in transferinin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ