Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Dudu'nun katili için toplandılar

        Antalya'nın Serik ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı. Zanlının yakalandığını öğrenen ilçe sakinleri polis merkezi önünde toplandı. Öfkeli kalabalığı polis güçlükle sakinleştirdi.

        Olay, iki gün önce saat 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde Çağın ailesinin evinde meydana geldi. İHA'nın haberine göre, bir otelde çalışan Metin Ç. (39) ile eşi Dudu Ç. (37) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Öfkelenen Metin Ç., eline aldığı bıçakla eşini boynundan, karnından ve kollarından bıçakladı. Metin Ç. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Dudu Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

        KATİLİN BABASI CENAZEYE KATILDI

        Genç kadın için Yazır Mahalle Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Dudu Ç.'nin babası Durmuş Kara, ağabeyi İsa Kara, çocukları, akrabaları ve yakınları katıldı. Cenazede Metin Ç.'nin babası Hüseyin Ç. de yer aldı. Duaların ve cenaze namazının ardından tabutu taşımak için en ön sırada yer alan ağabey İsa Kara, gözyaşları içerisinde kardeşinin cenazesini mezarlığa götürdü. 'Anne' diyerek gözyaşlarına boğulan Dudu Ç'nin kızı ise yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 7 çocuk annesi Dudu Ç'nin, dualar eşliğine toprağa verildi. Metin Ç.'nin cinayetten hemen sonra babasını arayarak, "Seni seviyorum baba" dediği öğrenildi.

        KIZLARININ DÜĞÜNÜNDEKİ SON DANS

        Öte yandan çiftin kızlarının düğününde dans ettiği görüntüler de ortaya çıkmıştı. Şüpheli Metin Ç.'nin eşi Dudu Ç. ile kızlarının düğününde yaptığı son dans kameralar tarafından kaydedildi. Açık hava düğününde önce oyun havaları eşliğinde eğlenen Dudu Ç.'nin ardından kocası ile dans ettiği görüntüler, Dudu Ç.'nin son görüntüleri oldu. Metin Ç.'nin eşinin şikayetiyle 4 ay uzaklaştırma aldığı ve kısa süre önce bu cezanın bittiği öğrenildi.

        YAKALANINCA POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE TOPLANDILAR

        Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan katil zanlısı koca için geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipler, zanlı Metin Ç.'yi Azmi Akman Caddesi üzerinde yakaladı. Polis merkezine götürülen Metin Ç.'nin ifade işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Zanlının yakalandığını öğrenen halk ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Zanlının kendilerine verilmesini isteyen kalabalığı polis güçlükle sakinleştirdi.

        KOMŞUSU TANIYIP, YAKALADI

        DHA'nın haberine göre, polisin her yerde aradığı şüpheli koca M.Ç., bu sabah, Antalya- Serik Karayolu'nun Cumalı mevkiinde otostop çekerken yakalandı. M.Ç. ile aynı mahallede yaşayan Dursun Kara, yanındaki 2 arkadaşıyla yol kenarında otostop çeken M.Ç.'yi gördü. Kara ve arkadaşları yüzünde maske olan bitkin haldeki M.Ç.'yi yakalayıp, polisi aradı. Antalya merkeze gitmek üzere otostop çektiği belirlenen M.Ç., gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

        'BİTKİN BİR VAZİYETTE OTOSTOP YAPIYORDU'

        Şüpheliyi yakalayan Dursun Kara, "Kendisini mahalle sakinleri olarak her yerde arıyorduk. Bugün Antalya yolunun Serik çıkışında otostop yaparken bitkin halde gördük ve yakaladık. Ağzında maske, kafasında şapka, üzerinde uzun kollu bir gömlek vardı. Şüphelendik yakaladık. Polise haber verdik hemen gelip, teslim aldılar" dedi.

         Kızının düğünü için barıştı sonrası vahşet!
        Kızının düğünü için barıştı sonrası vahşet! Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ