Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika transfer haberi: Michy Batshuayi Fenerbahçe'de! Yıllık maliyeti belli oldu... - Fenerbahçe FB Transfer Haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin anlaşmaya varıldığını açıkladığı Michy Batshuayi, İstanbul'a geldi.

        Özel uçakla saat 15.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Belçikalı golcüyü kulüp yetkilileri karşılarken, oyuncu kulüp aracıyla havalimanından ayrıldı.

        Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Oyuncunun bonservisi 3.5 milyon euro, maaşı ise 3 milyon euro olarak açıklandı.

        İmza töreninin ardından Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Michy Batshuayi, "Gerçek anlamda çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Aynı zamanda çok keyifli ve mutluyum. Bu ülkeye döndüğüm için, özellikle de bu camiaya, bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. Benim açımdan çok önemli çünkü burada olmak kendimi fazlasıyla iyi hissettiriyor ve geldiğim andan itibaren de çok iyi karşılandım" diye konuştu.

        ARADIĞIMIZ PROFİLDİ

        Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise "Aradığımız bir profildi. Hocamızla beraber geldiğinden beri bazı isimler üzerinde çalışıyorduk, kendisinin en çok istediği bir iki oyuncudan bir tanesiydi. İki tane İngiliz kulübüyle transfer rekabetine girdik, dün gece galip çıkmasını bildik. Ama kendisinin hakkını vereyim, güzel bir duruş gösterdi ve buraya gelmek istedi. Artık evi burası, evi Kadıköy! Bu seneki yapılanmamızda kadromuza çok büyük bir derinlik, çok büyük bir güç katacak. Hayırlı uğurlu olsun. Allah futbolcu şansı versin. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olsun" şeklinde konuştu.

        Fenerbahçe Kulübü, Belçikalı forvet Michy Batshuayi'nin transferi için kulübü Chelsea ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Michy Batshuayi'nin takımımıza transferi için kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu, görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul'a gelmektedir." ifadeleri kullanıldı.

        REKLAM

        Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 28 yaşındaki Belçikalı futbolcu, siyah-beyazlı takımda tüm kulvarlarda 42 maça çıktı.

        Batshuayi, bu maçlarda 14 gol atıp, 5 de asist yaptı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Ahmet Hamdi Girgin
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ