Kısıtlamada yaptığı 'pes' dedirtti! İş yeri yatılı kumarhane çıktı
İstanbul'da Başakşehir'de, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı baskındaki görüntü 'pes' dedirtti. Baskında, iş yeri sahibinin kısıtlamada mekânı yatılı kumarhaneye çevirdiği ortaya çıktı. Müşterilerin sokağa çıkma yasağının başladığı cuma akşamından geldikleri iş yerinde pazartesi gününe kadar kumar oynayarak kaldığı belirlendi. 26 kişiye para cezası uygulandı
ABONE OLİstanbul'da yatılı kumarhaneye çevrilen iş yerine baskın düzenlendi. Müşterilerin hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde mekâna kapanıp, kumar oynadıkları belirlendi.
Yurt genelinde alınan koronavirüs önlemlerine uymayan iş yerlerine ve kişilere yapılan uygulamalara devam ediliyor. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Başakşehir'de bir kumarhane olduğu bilgisine ulaştı. Bir iş yerini kumarhaneye çevrildiği istihbaratını alan polis harekete geçti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ