Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Pide siparişi alan fırında dehşet!

        İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir fırıncı 65 yaş üstü vatandaşın pide siparişini aldı diye dernek başkanı olduğu iddia edilen bir kişinin “Orası senin bölgen değil, bizim bölgemiz, sipariş götüremezsin” tehdidiyle karşılaştı.

        FIRINA TAŞLI-SOPALI SALDIRI

        İHA'nın haberine göre tartışma sonrası tehditler savuran dernek başkanı 15 dakika sonra fırına toplu bir grupla gelerek ellerindeki bıçak ve sopalarla fırın işletmecisi ve iki çalışanına saldırdı.

        REKLAM

        3 kişinin yaralandığı saldırıda olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye 112 sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Fırına yapılan saldırı bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

        "BU KİŞİYE ENGEL OLUNSUN"

        10 kişilik bir grubun, ellerinde sopalar ve bıçaklarla kendilerine saldırdığını anlatan Mehmet Çepni, şunları söyledi:

        “Resmiyette Fırıncı Derneği diye gözüküp her türlü suça bulaşmış insanların yaptığı bir şey bu. Dün 65 yaş üstü amcamızın pide ve su siparişi vardı. Ona gittik. Orada bir başka şirket yetkilisi olduğunu söyleyen şahıs fırınımıza geldi. 'O bölgeye gidemezsiniz. O bölge bizim' diye konuşarak tehditler savurdu. Kısa bir zaman sonra sopalı bıçaklı 10 kişi fırını bastı. Bana, oğluma ve kardeşime sopalarla saldırarak, bizi öldüresiye dövdüler. Benim kafamda 8, oğlumun 12 ve kardeşimin kafasında 8 tane dikiş var. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Dernek adı altında terör estiren bu kişiye engel olunsun".

        Öte yandan cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde sopalı grubun fırına ellerinde bıçaklarla sopalarla saldırdığı ve mahallelinin bağırış çağırış seslerinin duyulduğu gözüküyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ