Son dakika: Birçok kentte yüz yüze eğitime kar engeli
Son dakika... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat'a kadar ara verildiğini bildirdi. Kocaeli, Bolu, Bursa, Tekirdağ ve Düzce'de de yarın başlaması planlanan yüz yüze eğitimin, yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün ertelendiği kaydedildi
ABONE OLİstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat'a kadar ara verildiğini bildirdi.
İstanbul dışında birçok kentte de kar yağışı ve fırtına nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi. Kocaeli, Bolu, Bursa, Tekirdağ ve Düzce'de yarın başlaması planlanan yüz yüze eğitimin, yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün ertelendiği bildirildi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ