Bursa'daki kazada korkunç son! Kamyonda sıkışıp, alevlerin arasında kaldılar
Bursa'da, yönlendirme direğine çarparak yanan kamyon alev aldı. Yangında çıkan kamyon şoförü ile araçtaki yolculardan bir kişi yola fırlarken, araçta sıkışarak alevlerin arasında kalan 2 kişi hayatını kaybetti
ABONE OLBursa'da, yönlendirme direğine çarparak yanan kamyondaki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.
İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Doğanköy mevkisinde, Ömer Faruk Erkoyuncu idaresindeki 34 NGG 57 plakalı et taşıyan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce bariyerlere, ardından şehir yönlendirme direğine çarparak durdu.
Çarpmanın etkisiyle araç yanmaya başladı. Erkoyuncu ve kamyonda bulunan Murat Kalbayır çarpmanın etkisiyle yola fırlarken, Selahattin Kanay ile Erkin Seydanur ise araçta sıkışarak alevlerin arasında kaldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ