Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Sosyal medyada müstehcen yayın yapan 6 şüpheli gözaltına alındı | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        TikTok ile X adlı platformlar üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yapan ve Onlyfans hesaplarından pornografik içerikli videolar paylaşan, 6 sosyal medya fenomenine operasyon düzenlendi. Yüksek rakamlı takipçisi bulunan, sosyal medya fenomeni olduğunu iddia eden Yağmur Şimşek’in aralarında bulunduğu 6 kişiden 4'ü işlemlerin ardından adliyeye gönderildi. 4 kişinin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Sosyal medya üzerinden, müstehcen ve pornografik içerik yayın yapan ve sosyal medya fenomeni olduklarını iddia eden 6 kişiye operasyon düzenlendi.

        MÜSTEHCEN YAYINLAR YAPTILAR İDDİASI

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, TikTok ve X adlı platformlar üzerinden müstehcen canlı yayın yapan ve Onlyfans hesaplarından pornografik içerikli videolar paylaşan 6 isim tespit edildi.

        YAĞMUR ŞİMŞEK’TE GÖZALTINA ALINDI

        Yapılan tespitlerin ardından savcılığın talimatı üzerine isimleri tespit edilen ve aralarında fazla takipçisi bulunan Yağmur Şimşek’in bulunduğu 6 kişi için harekete geçildi.

        ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR

        Gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü işlemlerin ardından adliyeye gönderildi. Adliyeye gönderilenlerin arasında yer alan Yağmur Şimşek ve diğer 3 kişi, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ