Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uyuşturucu şikâyeti kavgasında korkunç cinayet! Çenesinden vuruldu ve...
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'da iki grup arasında çıkan kavgada çenesinin altından tabancayla vurulan Bilal Kocakaplan (35), hayatını kaybetti.

        AKARYAKIT İSTASYONU KAFESİNDE TARTIŞMA

        Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İ.Y. ve yanındaki 2 kişiyle Bilal Kocakaplan ve arkadaşı Sedat Özbil, bir akaryakıt istasyonunun kafesinde buluştu.

        POLİSE ŞİKÂYET ETMEKLE SUÇLADI

        Kafede bir süre sohbet eden taraflardan İ.Y., Kocakaplan ve Özbil'den uyuşturucu madde istedi. Kendilerinde uyuşturucu madde olmadığını belirten Bilal Kocakaplan, İ.Y.'yi, geçmişte kendilerini polise şikâyet etmekle suçladı. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

        DÖNER BIÇAĞI VE SİLAHLA SALDIRDILAR

        İ.Y. ile yanındaki arkadaşları A.S. ve M.A., Kocakaplan ve Özbil'e sallama tabir edilen döner bıçağıyla saldırıp tabancayla ateş etti. Kurşunlardan biri çenesinin altından giren Bilal Kocakaplan olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Sedat Özbil ise kesici aletle hafif yaralandı. Şüpheliler İ.Y., A.S. ve M.A. olay yerinden otomobille kaçtı.

        İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kocakaplan'ın cansız bedeni, incelemelerin ardından morga götürüldü. Özbil ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ