Kulübün basketboldan sorumlu asbaşkanı Balaban, sarı-lacivertli takımın THY Avrupa Ligi'nde üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalmasını değerlendirdi.
Play-off serisinde Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods'u 3-0'la geçtiklerini ve bunun önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Balaban, "Mutlu olmamak mümkün değil. Panathinaikos gibi bir takımı 3-0'la geçtik. Bu bir takım oyunu. Sonuçta oyuncular oynuyor. Başkanımız ve yönetim kurulumuz destek vermese bu takımı kuramazdık, takımı bir arada tutamazdık." şeklinde konuştu.
Üst üste 3. kez Dörtlü Final'de yer alacaklarını ve organizasyonun İstanbul'da düzenleneceğini hatırlatan Balaban, "Avrupa Ligi'nde dördüncülük, ikincilik derken sıra şampiyonluğa geldi. Bu takıma Avrupa şampiyonluğu yakışır. Mücadele etmek lazım. Bu, kısmet işi. Tabii ki biz elimizden geleni yapacağız. Takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağız. Orada da topun biraz sizi sevmesi gerekir. Bu sene de umarım top sevecektir bizi." ifadelerini kullandı.
"ŞİMDİ KARŞIMIZDAKİ TAKIMLAR DÜŞÜNSÜN"
Ozan Balaban, tam kadro olarak çıktıklarında neler yapabileceklerini Panathinaikos Superfoods serisinde tüm takımlara gösterdiklerini dile getirdi.
Özellikle Atina'da kazandıkları 2 maça vurgu yapan Balaban, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Seriyi 3-0 bitirmek, müthiş bir başarı. Bekliyor muydum böyle bir sonuç, evet bir Fenerbahçe taraftarı olarak gönlümden geçiyordu. Atina'dan en az bir galibiyetle buraya geleceğimizi ümit ediyordum. Hakikaten müthiş bir motivasyonla oynadık. Sağlıklı olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. Şimdi karşımıza gelecek takımlar düşünsün."
"AZİZ YILDIRIM VE OBRADOVIC'İN ÇOK YAKIN DOSTLUKLARI VAR"
Balaban, kazanılan başarıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve takımın başantrenör Zeljko Obradovic'in büyük rol oynadığını aktardı.
İki ismin çok yakın dost olduğunu vurgulayan Balaban, "Aziz Bey'le Obradovic arasında sadece başkan-başantrenör ilişkisi yok. Onlar çok yakın dost. O yüzden iki büyük lider birbirine çok yakışıyor, bize de bunun keyfini sürmek düşüyor. Obradovic'i buraya getiren ve takımı kurmasına imkan sağlayan Aziz Yıldırım'dır. Obradovic'i söylemeye gerek yok, bence dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı koçlarından birisi." değerlendirmesinde bulundu.
"ÜSTÜMÜZDEN TONLARCA YÜK GİTTİ"
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Balaban, Dörtlü Final'e yükselerek üstlerinden tonlarca yükün kalktığını belirtti. Oyuncuların dünkü maçtan sonra soyunma odasında büyük bir coşku yaşadığını anlatan Balaban, "Soyunma odasında herkes çok mutluydu. Nasıl sevinmesinler ki? Bütün sene boyunca, ciddi bir şekilde, ülkemizdeki Dörtlü Final'e kalmak için uğraştılar. Çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Sonuçta herkes mutlu, üstümüzden tonlarca yük gitti. Taraftarımıza hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.
Balaban, sarı-lacivertli taraftarlara da teşekkür ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ülker Sports Arena'da inanılmaz bir atmosfer, inanılmaz bir basketbol seyircisi vardı. Taraftarlarımız bizi bugüne kadar taşıdı. Yenildiğimiz gün bile biz salondan alkışlarla çıktık. Onlara da çok teşekkür ediyorum. İnşallah, Sinan Erdem Spor Salonu'nda taraftarımızın önünde ülkemize büyük bir gurur yaşatacak sonuçlar alacağız."
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.