Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL OGM Orman Gençlik: 50 - Bornova Beckerspor: 51 | MAÇ SONUCU - Basketbol Haberleri

        OGM ORMAN GENÇLİK: 50 - BORNOVA BECKERSPOR: 51

        SALON: M. Sait Zarifoğlu

        HAKEMLER: Mustafa Akıllıoğlu, Özkan Talo

        OGM ORMAN GENÇLİK: Damla Gezgin 8, Mohammed 8, Melike Bakırcıoğlu 2, Şerife Alperi Onar 15, Aslı Sevinç 8, Harika Gözde Eldaş 7, Pelin Küccük 2, Cansu Aslan

        BORNOVA BECKERSPOR: Bahar Yapar 5, Gülşah Akkaya 10, Nazlı Güler 10, İlsu Darıcıoğlu 13, Jordan 13, Gülşah Duman, Nihal Güngör

        1. PERİYOT: 5-17

        DEVRE: 23-26

        3. PERİYOT: 37-35

        Takımlara madalyalarını, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün takdim etti.

        REKLAM

        "BORNOVA BUNU ÇOK HAK EDİYORDU"

        Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off final grubunun son maçında OGM Orman Gençlik'i 51-50 yenerek, rakibiyle Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Bornova Beckerspor'un başantrenörü Murat Alkaş, "Süper Lig'e çıktık. Çok mutluyuz. Bornova Becker Spor bunu çok hak ediyordu" dedi.

        Alkaş, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonluk hedefiyle başladıkları sezonda mutlu sona ulaştıkları için çok mutlu olduklarını bildirdi. OGM Orman Gençlik karşısında 15 sayı öne geçmelerine rağmen son periyotta 10 sayı geriye düştüklerini belirten Alkaş, şunları kaydetti:

        "Süper Lig’e çıktık. Çok mutluyuz. Bornova Becker Spor bunu çok hak ediyordu. Süper Lig’e çok yakışacağını, çok iyi işler yapacağını düşündüğüm bir kulüp. Bu başarıda başta kulüp başkanı Volkan Kebir olmak üzere herkesin çok büyük emeği var. Öncelikle kendisini kutluyorum. Ardından tüm oyuncuları, tüm teknik ekibi ve tabii ki bu takımın buraya gelmesini sağlayan, takımı play-off grubuna taşıyan koç Olcay Orak’ı da tebrik ederim. Bunun yanı sıra Orman Spor'u da çok tebrik diyorum. 2 takıma da Süper Lig’de başarılar diliyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ