Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Bosingwa, Bosingwa röportaj, - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor’daki performansıyla Portekiz Milli Takımı’na yeniden çağrılan, futbolu ile gençlere taş çıkartan Jose Bosingwa; takım kaptanı olarak BordoMavili taraftarlara seslendi. Yıldız futbolcu, bugün G.Birliği ile saat 20.30’da oynanacak maçta tribünlerin dolmasını istedi. Taraftarları Avni Aker’e davet eden Bosingwa, “Artık tribünlerin dolması gerek. Şimdi destek zamanı. Yanımızda olun ve birlikte coşalım” dedi.

        ‘BOŞLUK GÖRMEK İSTEMİYORUM’

        Tribünleri boş gördüğünde futboldan keyif alamadığını ve yeni teknik direktör Ersun Yanal’ın gelişi ile yakaladıkları müthiş çıkışı G.Birliği karşısında da sürdürmek istediklerini söyleyen Portekizli yıldız, “Tribünlerde boşluk görmek istemiyoruz. Lütfen şampiyonluğa oynadığımızı bize hissettirin” diye konuştu.

        ‘ANLAMASAM DA HOŞUMA GİDİYOR’

        Kültür olarak çok farklı bir ülkede ve şehirde yaşadığını belirten Bosingwa, Trabzon yaşantısına dair ilginç anıları da anlattı. Başarılı sağ bek, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnsanlar bizi inanılmaz motive ediyor. Sokakta yürürken yanıma gelip bir şeyler söylüyorlar. Anlamasam da çok hoşuma gidiyor. Yaşlısı, genci herkes bana bir şey anlatmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

        "ONU ÖRNEK ALIN"

        Bosingwa, teknik direktör Ersun Yanal'ın gözdesi haline geldi. Yanal, sol kanadı da sağ kanat gibi etkili kullanmak için Metalist maçında Yusuf Erdoğan'ı sol bek oynatmıştı. Tecrübeli hocanın, Yusuf'u ve takımdaki diğer genç oyuncular, "Bosingwa'yı örnek alın" diyerek motive ettiği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ