Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile 23 Şubat Pazartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın, aralıklarla yağan kar yağışı altında gerçekleştirildiği bildirildi.

        Üst sahadaki antrenmanda futbolcuların, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Dört gruba ayrılan futbolcuların, dönüşümlü olarak yapılan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

        Kalın bir kar tabakasıyla kaplı saha zeminini yoğun bir çalışmayla temizleyip antrenmana hazır hale getiren tesis personeline İsmail Kartal teşekkür ederken, antrenman öncesinde tesis çalışanları, teknik heyet ve futbolcular sahada fotoğraflar çektirdi.

        Antrenmanda Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım'ın, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü belirtildi.

        Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ