Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor PTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'da teknik direktörü Ümit Özat görevinden istifa etti - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk,Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın deplasmanda oynadıkları Manisaspor yenilgisinin ardından soyunma odasında takıma istifa edeceği yönünde açıklamada bulunduğunu belirtti.

        İşlerinden dolayı Manispor ile oynanan maça gidemediğini ve Özat'in istifa ettiği haberini kulüp arkadaşlarından duyduğunu ifade eden Öztürk, "Maç sonrası soyunma odasında futbolcu arkadaşlar ile irtibat kuruyor, 'ben bırakıyorum' diye. Direk görüşemedim, aradım, kendisi biraz rahatsızmış, uyuyormuş. Ben de kulüpteki arkadaşlardan duydum" şeklinde konuştu.

        Özat'ın resmi olarak istifasını vermesi halinde bunu yönetim kurulu ile değerlendireceklerini ve buradan çıkacak karar doğrultusunda yollarına devam edeceklerini dile getiren Öztürk, yaşanan durumun Özat'ın, Antalyaspor maçında almış olduğu 7 maçlık cezanın bir sonucu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

        "Ben şuna inanıyorum, hocamız takımın başında olsaydı bu durumlar yaşanmazdı. Hocamızın aldığı 7 maçlık çok ağır bir ceza aldı. Bunun sıkıntısını futbolcularımızda yaşadı, bizlerde yaşadık. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar ancak bununla açıklanabilir. Sen ne kadar mücadele edersen et hoca yedek kulübesinde olmayınca yardımcısı da olsa, kim olursa olsun onun vereceği etkinin yüzde 20'si kadar etki eder. Bundan dolayıda sıkıntılı sonuçlar aldık. Yoksa play-off'u kovalayan bir takımdık. Takımımıza da yazık oldu, Ümit hocaya da yazık oldu. Resmi istifa önümüze gelirse yönetim kurulu olarak bunu değerlendireceğiz. Ya istifasını kabul ederiz ya da kabul etmez devam ettiririz. Hala kaybettiğimiz maçı düşünüyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ