Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcular Senegalli yıldızın durumuna dikkat çekti: "Demba Ba dinlenmeli" - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Hem Avrupa hem de lig yarışında çok kritik iki maça çıkmıştı Beşiktaş... Ancak önce Club Brugge, ardından Fenerbahçe mağlubiyeti geldi, takım iki önemli yara aldı. Yönetim futbolcuların üzerindeki moral bozukluğunu atmak için seferber olurken, takım içinde de performanslar masaya yatırılmaya başladı.

        Özellikle yerliler arasındaki toplantılarda Demba Ba’nın takıma etkisi tartışma konusu oldu. Sezona harika bir başlangıç yapan, takımın en çok gol atan ismi olan Senegalli yıldızın son haftalarda yorgunluğun da etkisiyle form düşüklüğü yaşadığını belirten oyuncular, “Çok yoğun bir maç trafiğinden çıktık. Etkilenmemek mümkün değil. Demba Ba da bu trafiğin etkisini yaşadı. Şu bir gerçek ki, takım olarak ona çok ihtiyacımız var. Ancak kendisini toparlaması için belki de bir maç dinlendirilebilir” yorumunu yaptı.

        ‘CENK İYİ ÇALIŞIYOR’

        Cenk Tosun’un son dönemde antrenmandaki formuna da dikkat çeken oyuncular, “Cenk gerçekten iyi bir form yakaladı. Sakatlık sonrası forma için canla başla çalışıyor. Demba Ba kendini toparlayana dek takıma ileri uçta sorun yaşatmaz” ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı oyuncuların kendi aralarındaki tespitlerini teknik ekibe danışma konusunda kararsız olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ