Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic, önümüzdeki hafta West Ham'la sözleşme imzalayacak - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta yönetimin ‘olağanüstü kongre’ kararı almasının ardından teknik ekipte de ‘yenilik’ ilk ağızdan ‘resmiyet’ kazandı. Slaven Bilic’in Türk Telekom Arena’da “Önümüzdeki yıl Beşiktaş’ta olmayacağım” demesi, 2 yıllık birlikteliği de net bir şekilde noktalamış oldu. Peki bundan sonra ne olacak? Beşiktaş cephesinde yeni hoca için alternatifler masaya yatırılıyor. Ancak Bilic cephesinde tablo çok daha net. HABERTÜRK’ün 23 Nisan ve 16 Mayıs’ta Türkiye’ye duyurduğu West Ham United-Bilic aşkında son aşamaya gelindi.

        VEDALAR AYNI GÜN!

        Nisan ayında hocası Sam Allardyce’ın devam etmeme kararını alan ve Bilic’e yıllık 3.5 milyon Euro öneren West Ham, Hırvat hocanın menajeriyle masaya oturmuş ve el sıkışmıştı. Bilic’in bu anlaşmayı ‘kağıda dökmek’ için Gençlerbirliği maçı sonrası Londra’ya gitmesi ve 1996-97 yıllarında futbolcu olarak formasını giydiği West Ham’ın başına geçmesi bekleniyor. Aynı gün içinde önce West Ham’ın Allardyce’ın vedasını açıklaması, akşamına da Bilic’in “Beşiktaş’ta devam etmeyeceğim” demesi de Ada’da dikkat çekici bulundu!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ