Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehir'de futbolculara ceza! - Futbol Haberleri

        Zeydan, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 16 Kasımda sahalarında yaptıkları ve 3-1 yenildikleri maçtan dolayı son derece üzgün olduklarını kaydetti.

        Ankaragücü'nün, Eskişehirspor'a göre daha istekli bir oyun sergilediğini ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:

        ''Ankaragücü bu maçı bizden daha fazla istedi. Eskişehirsporlu futbolcular arasında istenen performans, mücadele ve yardımlaşmanın olmadığını düşünüyoruz. Oyun şekli ve futbolcuların gösterdiği performans Eskişehirspor formasına yakışmadı. Bunun sonucunda kendi taraftarımız önünde ilk mağlubiyetimizi aldık. Bunun son olmasını istiyoruz. Bunlardan ders çıkarmamız lazım. Takımlarda inişli çıkışlı durumlar olabilir. Eskişehirsporlu futbolcular kendilerine çeki düzen verecek. Bunun mazereti yok. Bu şekilde bir oyun modelini istemiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda kentte bayram havası estiren bir takımdan böyle bir düşüşü beklemiyorduk.''

        -FUTBOLCULARA PARA CEZASI-

        Zeydan, tüm takımlarda olduğu gibi Eskişehirspor'da da ödül ve ceza sisteminin olduğunu belirterek, galip gelindiğinde nasıl futbolculara prim ödeniyorsa kötü oyunlarda da ceza sisteminin bulunduğunu ve uygulandığını bildirdi.

        ''Futbolculara Ankaragücü maçında sergiledikleri kötü oyundan dolayı 5'er bin YTL para cezası kesildi'' diyen Zeydan, şöyle devam etti:

        ''Bu ceza uygulanacak. Bu cezanın telafisi de mümkün. Futbolcularımız Beşiktaş ve Denizlispor maçlarını 3 puanla geçerlerse bu 5 bin YTL'lik cezayı uygulamayacağız. Beşiktaş maçında oyuncularımızın yüreklerini ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bu hafta sonu Beşiktaş maçından galip gelerek çıkış yakalamak istiyoruz. Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Hedefimiz ligi en iyi şekilde bitirmek.''

        Zeydan, Ankaragücü maçında sahaya yabancı cisim atılması konusuna da değinerek, ''Sahaya bir cisim atıldı, bu da bizi üzdü. Birkaç kişinin yaptığı hata bütün camiaya mal olmaz ama ne yazık ki futbolda böyle konuşuluyor, (bunu Eskişehirspor taraftarı yaptı) deniliyor. Bu çürük elmaları taraftar kendi arasında ayıklasın. Emniyet güçleri bu konuda daha duyarlı olacak. Küfür eden ve içkili taraftar istemiyoruz. Anadolu yıldızı olan bir takımın taraftarının daha duyarlı davranması gerekiyor'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ