Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Günün öne çıkan transfer haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        Konoplyanka, Dszudszak, Sako ve Olcan Adın konusunda umduğunu bulamayan siyah-beyazlılar, F.Bahçe'nin yıldızı Moussa Sow'u kiralamak için düğmeye bastı. Ahmet Çebi'nin bizzat Aziz Yıldırım'ı arayıp Senegalli golcünün durumunu sorduğu, başkanın topu sportif direktör Giuliano Terraneo'ya attığı bildirildi. (Fotomaç)

        2

        Arsenal’in Alman golcüsü Podolski’nin talibinin olmaması, Aslan’ın elini güçlendiriyor. Yıldızın 5 Temmuz’daki kampa katılma ihtimali yüksek Galatasaray iki isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. (Bugün)

        3

        Fenerbahçe Olympiakos’la Luko Milivojevic pazarlığına Niejeryalı golcüsünü de dahil etti. Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu Olympiakos kulübüyle pazarlık masasına oturdu. Yunan ekibi 8 milyon euro istedi. Fenerbahçe, 5 milyon euro sundu. Emenike de önerildi.

        4

        İmaj haklarını vermeyen kulübü Corinthians'a dava açan Pato, kiralık formasını giydiği Sao Paulo ile de parasını alamadığı için mahkemelik oldu. Taraflar uzlaşmaya çalışırken, Galatasaray 25 yaşındaki ünlü forveti bonservis bedeli ödemeden kapabilir Alexandre Pato'yu transfer edebilmek için uygun şartları kollayan Galatasaray'ın fırsat ayağına geldi. (Fotomaç)

        5

        David De Gea'yı, Real Madrid'e satmamak için direnen Manchester United'ın İspanyol kalecinin yerine üç isim belirlediği bunların Fernando Muslera, Hugo Lloris ve Jasper Cliessen olduğu iddia edildi. Muslera'nın, diğer iki adaya göre daha ön planda olduğu bildirildi.(Fotomaç)

        6

        Galatasaray, Lokomotif Moskova’dan bir yıllığına kiralık olarak alınacak golcü oyuncu Niasse'nin, satın alma opsiyonu da Sarı-Kırmızılı kulüpte olacak. (Habertürk)

        7

        Nani ve Robin Van Persie’yi alarak ‘rüya takımı’ kurmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, taraftarı havalara uçuracak bu transfer için her yolu deniyor. Maddi konulara geçilmeden önce oyuncuyu Türkiye’ye gelmeye ikna için uğraşan F.Bahçe yönetimi, bu konuda geçmişten örnekler sunarak Hollandalı süperstarın aklını çelmeye çalışıyor.(Habertürk)

        8

        Copa America'da başarılı maçlar çıkaran Peru Milli Takımı'nın kalecisi Pedro Gallese'ye Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi.

        9

        Hem Mehmet Topal'a yardımcı olacak hem de orta sahada Emre Belözoğlu'nun boşluğunu dolduracak Fenerbahçe'de Paulinho'dan sonra bir Brezilyalı daha Fernando gündeme geldi.
        SAMPDORİA EKİBİ KIZGIN!
        İtalyanlar yaptığı açıklamada, "Oyuncu ile büyük ölçüde anlaşmaya varmıştık. Fakat Türkler büyük paralarıyla gelip oyuncunun aklını karıştırdılar" dediğini iddia edildi. (Tele Nostra)

        10

        Sivasspor'da forma giyen Aatıf Chahechouhe'nun menajeri Karim Sultan, Fransız Info FM'e konuştu. Faslı oyuncu için Trabzonspor'un yanı sıra Kuban ve Crystal Palace'tan teklif aldıklarını açıklayan Sultan, Fenerbahçe'nin de oyuncusu için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

        11

        Siyah-beyazlıların bir süredir dirsek temasında olduğu Sevilla'nın sağ beki Cicinho kulübü tarafından serbest bırakıldı. Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen Cicinho'ya siyah-beyazlı ekibin "bonservis işini hallet! Anlaşalım" dediği iddia edilmişti.(Fotospor)

        12

        Galatasaray için hergün yeni bir transfer iddiası gündeme gelirken son bomba ise İngiltere'den patladı... Evening Post gazetesi Everton ve Swansea'nin istediği Eder için Galatasaray'ın Braga ile temas kurduğunu yazdı. Gazete Everton ve Galatasaray'ın Eder için 5 milyon Sterlin teklif ettiğini ama Braga'nın bu teklifi reddettiğini yazdı.

        13

        Melo ile sorunlar yaşayan G.Saray, Ada'ya yelken açtı. Sarı kırmızılı ekip, çalışma izni alamadığı için QPR'dan ayrılmaya hazırlanan Sandro için nabız yoklarken, İngiliz ekibinin de transfere sıcak baktığı belirtildi

        14

        Antalyaspor transferde büyük oynamaya devam ediyor. Eto'o'yu kadrosuna katarak büyük sükse yapan Akdeniz ekibi, Ronaldinho'yu da transfer ederek şehrin plakası olan 7 Temmuz'da büyük şov yapma hedefinde. Kırmızı- beyazlı yönetim, 33 bin kişi kapasiteli Yeni Antalya Arena Stadı'nda yapılacak imza törenine Brezilyalı yıldızı da getirmenin planlarını yapıyor.

        15

        France Footbal, Trabzonspor'un Bastia'nın sol kanat oyuncusu Floyd Ayite'ye teklif yaptığını iddia etti. Bordo-mavili kulübün, 26 yaşındaki Togolu futbolcu için 2 milyon euro önerdiği kaydedildi

        16

        Beşiktaş'ın gündemine gelen ilk isim Demba Ba'nın eski takım arkadasşı ve Senegal Milli Takımı'ndan arkadaşı Papiss Demba Cisse oldu. Bu transfer döneminde ismi daha önce Trabzonspor ile anılan Papiss Cisse birçok İngiliz basın kuruluşu tarafından Beşiktaş'a Demba Ba'nın veliahtı diye yazılırken, siyah beyazlıların bu transferde Trabzonspor ile çekiştiği iddia edildi

        17

        Shakhtar Donetsk'in talep ettiği astronomik rakamları ödemeyi düşünmeyen sarı-lacivertli yöneticiler, “Adriano bize gelmek istiyor. 6 ay daha bekler, gerekirse futbolcuyu bonservis ödemeden alırız” ifadelerini kullandılar. (Milliyet)

        18

        Orta sahaya yapılacak takviye ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, Kevin Prince Boateng ile yaptığı gorüşmeden olumlu yanıt aldı. Schalke ile sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

        19

        Stoper için de girişimlerini sürdüren yönetim, Bursaspor'dan Serdar Aziz için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Serdar Aziz için 2 milyon euro'nun yanı sıra 3 oyuncu teklif etmeyi düşünen Galatasaray, Bursaspor'dan olumlu yanıt almak amacında. (Ntvspor)

        20

        Demba Ba'nın yerine Şenol Güneş’ten isim önerisi isteyen Beşiktaş yönetimi, başarılı çalıştırıcıdan, “Teofilo Gutierrez, aradığımız isim olabilir. Trabzonspor’u çalıştırdığım dönemde kendisinden oldukça etkilenmiştim. Ancak orada kalmayı tercih etmemişti” cevabını aldığı ortaya çıktı. (Fanatik)

        21

        Yabancı sağ bek arayışını haftalardır sürdüren Beşiktaş Yönetimi dün yeni bir ismi daha listesine ekledi. Şimdiye kadar birçok oyuncuyla ilgilenen siyah- beyazlı yönetim, menajerlerin önerdiği Hoffenheim’ın kaptanı Andreas Beck’i de gündemine alarak sağ bek listesini biraz daha genişletti. (Milliyet)

        22

        Galatasaray’da en son Tottenham forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Benoit Ekotto’nun ismi ortaya atıldı. Kamerunlu sol bek 31 yaşında ve müzmin sakat. (AMK)

        23

        Trabzonspor’da Hull City’nin Hırvat forveti Nikica Jelavic ile menajeri aracılığıyla el sıkışan sportif direktör Süleyman Hurma’nın oyuncunun kulübüyle de anlaştığı ve imzaların hafta içinde atılmasının planlandığı öğrenildi. (FANATİK)

        24

        Sağ bek krizini bir an önce çözmek isteyen Galatasaray yönetimi, Liverpool’la sözleşmesi Salı günü sona erecek olan Glen Johnson transferi için bu hafta İngiltere’ye çıkarma yapacak. 30 yaşındaki savunmacıya yıllık 3.5 milyon euro teklif edilecek. (FANATİK)

        25

        Fenerbahçe, Guarin için Inter’e 7 milyon euro’luk teklif iletti fakat İtalyan ekibi 10’da diretiyor. Shakhtar’lı Fernando ve Paulinho diğer adaylar... (FOTOMAÇ)

        26

        Beşiktaş, 29 yaşındaki Uruguaylı stoper Miguel Britos ile söz kesti. Ersan’ı gönderen Beşiktaş yönetimi, tecrübeli yıldızın alternatifini İtalya’da buldu. Napoli’nin başarılı stoperi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ