Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Grubun zayıf halkası olarak görülen Molde maçına hazır. Avrupa Ligi Grup müsabakaları kapsamında oynanacak Fenerbahçe Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Molde maç kadrosu ve daha fazlası için işte detaylar..

        TRT YAYIN AKIŞI

        Kupa 2’de perde bugün açılacak... Gülümsemeye hasret kaldığımız şu dönemlerde iki temsilcimiz, kritik gecede ‘Düşler Sahnesi’nde vitrine çıkacak... Saatler 20.00’yi gösterdiğinde gözler Kadıköy’de olacak. Van Persie’li, Fernandao’lu, Volkan Şen’li, Ozan Tufan’lı Fenerbahçe, A Grubu’ndaki ilk maçında Norveç temsilcisi Molde’yi ağırlayacak..

        Fenerbahçe-Molde maçı 17 Eylül Perşembe günü(bugün) 20:00'da TRT 1 ekranlarından naklen izlenebilecek.

        AVRUPA LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... FENERBAHÇE - MOLDE MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

        FENERBAHÇE MOLDE MAÇ KADROLARI

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Şener Özbayraklı), Michal Kadlec, Bruno Alves, Caner Erkin, Meireles(Volkan Şen), Mehmet Topal, Ozan Tufan, Nani, Fernandao, Robin van Persie

        TAKTİK: 4-4-2

        MOLDE: Ethan Horvath, Martin Linnes, Fredrik Berge, Vegard Forren, Per Egil Flo, Magne Moström, Etzaz Hussain, Harmeet Singh, Berg Hestad, Elyounoussi, Ola Kamara

        TAKTİK: 4-5-1

        STAT: Şükrü Saracoğlu

        SAAT: 20.00

        YAYIN: TRT 1 / Tivibu Spor

        HAKEMLER: Benoit Bastien, Hicham Zakrani, Frederic Haquette (Fransa)

        SAKATLAR: Abdoulaye Ba, Simon Kjaer, Diego Ribas, Luis Nani, De Souza (Fenerbahçe)

        CEZALI: Markovic (Fenerbahçe)

        PERERİA: BU MAÇ FİNAL MAÇI

        Teknik direktör Vitor Pereira, Molde ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçını final maçı olarak gördüklerini belirtti. Portekizli hoca şunları söyledi: Biz yarın (bugün) bir final oynayacağız. Yarınki (bugünkü) maça böyle bakıyoruz. Bizim için en önemli final Molde ile oynayacağımız maç. Hep maç maç değerlendirdik durumumuzu. Son derece iyi bir rakibimiz var. Ben şimdiden hedef belirlemeye inanmıyorum. Hem oyuncularımın hem benim rüyam kupalar kazanmak. Kendimizi ispatlayarak maç maç kendimizi kanıtlamalıyız. Hiçbir şey kolay kazanılmıyor. Eğer hak edersek diğer turları düşüneceğiz. Kaliteli oyuncular aldınız, hemen en iyi yerlere çıkacaksınız diye bir şey yok. Biz takım olarak çok zor bir hafta geçiriyoruz.

        JOSEF YOK NANİ KADRODA

        F.Bahçe, Molde hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Dün akşamki son idmanda hafif sakatlığı bulunan Nani takımla çalıştı ve bugün 11’de olması bekleniyor. Kasığında ağrıları olan Josef de Souza’yı Pereira’nın riske etmeyeceği öğrenildi. Sakatlığını atlatan Alves ise 11’de yer alacak ve Mehmet Topal orta alandaki yerine geri dönecek.

        MOLDE TEKNİK DİREKTÖRÜ: BİZİ FAZLA SEYRETMEMİŞLER

        Molde Teknik Direktörü Erling Moe, kendi güçlerinin farkında olduklarını vurgulayıp, grupta kendilerini zayıf halka olarak gören rakiplerine gözdağı verdi. Moe, “F.Bahçe’nin de güçlü olduğunu biliyoruz ama rakibimiz karşısında sağlam durabilirsek bizim için iyi bir maç olacak. Bu grupta zayıf olduğumuzu düşünenlerin bizi fazla seyretmediğini düşünüyorum. Grubumuzda 3 büyük takım var. Bizim de kendi oyun planımız var. Sadece savunma değil hücum odaklı oynamak istiyoruz. Gücümüzü gösterebilirsek diğer takımları geçebiliriz” diye konuştu.

        MARTİN LİNNES: KALABALIK TARAFTAR DAHA İSTEKLİ OYNAMAMIZI SAĞLAYACAK

        Norveçli futbolcu Martin Linnes ise kulüp ve futbolcular olarak Avrupa Ligi'nde tekrar boy gösterecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Martin Linnes, yarın sahaya çıktıklarında karşılarında kalabalık bir taraftar grubu olacağını bunun da kendilerinin daha istekli ve daha canlı oynamalarına yarayacağını söyledi.

        Transfer döneminde adı Beşiktaş'la anıldığının hatırlatılması üzerine Martin Linnes, "Bence bunun konuşulacağı bir ortam değil. Çok önemli bir maç oynamak için burada bulunuyorum. Şu an Molde'de oynuyorum ve mutluluk duyuyorum." cevabını verdi.

        GRUBUN TOPLAM DEĞERİ FENERBAHÇE ETMİYOR

        Transfer sezonuna adeta fırtına gibi girip birbiri ardına bombaları patlatan Fenerbahçe, herkesin imrenerek baktığı bir kadro oluşturdu. Bu durum Avrupa Ligi’nde de açıkça ortaya çıktı. A Grubu’ndaki Fenerbahçe’nin toplam değerine diğer 3 takım yetişemiyor bile. Transfermarkt’ın verilerine göre, 164.5 milyon Euro değeri olan Fenerbahçe, rakipleri Ajax, Celtic ve Molde’nin toplamından daha pahalı bir takım oluşturdu. Ajax’ın 83 milyon Euro, Celtic’in 43 milyon Euro, Molde’nin ise 16.5 milyon Euro değeri bulunuyor. Bu üç takımın toplamı ise 142.5 milyon Euro ediyor ve Sarı Lacivertliler’in değerinin 22 milyon Euro gerisinde kalıyor.

        FENERBAHÇE TECRÜBE SAHİBİ

        Fenerbahçe'nin yeni transfeleri Robin Van Persie ve Luis Nani'ni yanı sıra Diego Ribas, Volkan Demirel, Bruno Alves, Mehmet Topal ile Raul Meireles'in 60'ın üzerinde Avrupa kupası maçı deneyimi var.

        Sarı-lacivertlilerin Avrupa kupalarında en fazla maç yapan isimleri Diego ile Van Persie. Bu iki futbolcu Avrupa kupalarında bugüne kadar 80 maça çıktı. Diego ve Van Persie'yi, Luis Nani 72 maçla izlerken, Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında en fazla forma giyen Volkan Demirel 71 maçta görev aldı.

        FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın kendi evinde ağırlayacağı Norveç ekibi Molde maçının hazırlıklarını tamamladı.

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertliler, maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Fenerbahçeli futbolcular, teknik patron Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanın basına açık bölümünde ısınma hareketleri ve top çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler antrenmanın geriye kalan bölümünde ise Molde maçının taktik çalışmasını yaptı. Sarı-lacivertlilerin antrenmanda neşeli oldukları gözlendi.

        Sarı-lacivertlilerde, Kasımpaşa maçı sonrasında sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Luis Nani ve Bruno Alves takımla birlikte antrenmanda yer alırken, Kjaer ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        Fenerbahçe'de sakatlığı süren Josef de Souza ve Abdoulaye Ba ise antrenmanda yer almadı.

        MOLDE SON HAZIRLIĞINI TAMAMLADI

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Molde, son hazırlığını karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadyumu'nda tamamladı.

        İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda, teknik direktör Erling Moe'nun öğrencileri, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Moldeli futbolcuların antrenmanın kapalı bölümünde ise Fenerbahçe maçının taktiğini çalıştığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ