Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş zirveyi bırakmadı! - Beşiktaş Haberleri

        Ligde 7. haftada oynanan 9 maçın 3'ü beraberlikle biterken, 4'ü deplasman olmak üzere 6 ekip müsabakalardan galibiyetle ayrıldı. Toplam 26 golün atıldığı haftanın ardından 6'şar gollü Çaykur Rizesporlu Kweuke, Beşiktaşlı Mario Gomez ve Bursaspor'lu Necid gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer aldı. 18 golü bulunan Beşiktaş en golcü ekip, 4 gol atan Kayserispor ise en az gol kaydeden ekip oldu.

        Çaykur Rizespor'un yenilmesiyle namağlup ekibin kalmadığı ligde Bursaspor ve Medipol Başakşehir henüz beraberlik almadı.

        7. haftada 38 sarı ve 4 kırmızı kart kullanılırken, Antalyasporlu Lazarevic ile Eskişehirsporlu Ben Khalifa gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.

        Trabzonsporlu Erkan Zengin, Medicana Sivasspor'dan İbrahim Öztürk, Gaziantepsporlu Vranjes ile Osmanlıspor'dan Uğur Demirok kırmızı kartla cezalandırıldı.

        A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynayacağı Çek Cumhuriyeti ile İzlanda müsabakaları nedeniyle gelecek hafta maç oynanmayacak Süper Lig'de, heyecan 17 Ekim Cumartesi gününden itibaren devam edecek.

        KARTAL GOMEZ'LE UÇTU!

        Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting Lizbon'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ligde Eskişehirspor'u 2-1 yenerek, üst üste 2. galibiyetini aldı.

        Ligde 7. maçında 6. golüne ulaşan Mario Gomez, takımın en skorer ismi oldu. Ligdeki tüm maçlarda gol atmayı başaran siyah-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Beşiktaş, bu süreçte 13 puan topladı.

        Gekas'ın golüyle umutlanan Eskişehirspor'da Engin Bekdemir'in hakemin bitiş düdüğünden hemen önce attığı şutta, top direkten oyun alanına döndü. Üst üste 4. yenilgisini alan Eskişehirspor, ligde 5 maçtır galip gelemiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ