Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş, ‘izin yap’ dedi, Mustafa Pektemek oynamak istedi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Süper Lig’in 16. haftasını lider geçen Beşiktaş, oynadığı coşkulu futbolla taraflı tarafsız birçok kişinin de alkışını toplamayı başardı. Kartal’ın başarısının sırrında, saha için performans kadar yüksek takım uyumunun da etkisi büyüktü. Şenol Güneş yönetiminde yakalanan ‘kolej havası’, oynayan oynamayan herkesi heyecanlı tutuyor... Şans bulamayan küsmüyor, ‘formamı nasıl geri alırım’ diye daha çok çalışıyor.

        Bursa’da Oğuzhan’ın son saniye golüne Gomez’in kulübeden 50 metre depar atarak sevince ortak olması, takım içi arkadaşlığın ulaştığı noktanın net bir kanıtı...

        İşte bu samimi ortama bir örnek daha geldi. Önceki akşam yaşamını Ayşe Sena Aksoyman ile birleştiren Mustafa

        Pektemek, hocasının ‘İstersen Sivas’a gelme’ çağrısına ‘Gelmem lazım” yanıtını verdi.

        SÜPER LİG’DE SADECE 12 DAKİKA OYNADI

        Türkiye Kupası’nda bugün Sivas Belediye’ye konuk olacak Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, yeni evli Mustafa Pektemek’e ‘İstersen Sivas’a gelme. Sana izin verebilirim. İstanbul’da kalabilirsin’ dedi.

        Ancak bu sezon Süper Lig’de sadece iki maçta toplam 12 dakika şans bulabilen, sadece kupadaki Karabük maçında 90 dakika sahada kalan Pektemek, “Hocam ligde zaten şans bulamıyorum. Kendimi göstermem için kupa önemli fırsat.

        İzin verin gelip formamı giyeyim” yanıtını verdi. Oyuncusunun hırsı hoşuna giden Güneş de Pektemek’i kırmadı ve maç kadrosuna aldı.

        TERİM'DEN MORAL

        Mustafa Pektemek’in hayatını Ayşe Sena Aksoyman ile birleştirdiği gece çiftin nikah şahitliğini yapan Türkiye

        Futbol Direktörü Fatih Terim, bu sezon formayı unutan deneyimli forvete moral verdi.

        Terim’in, “Senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Kendini bırakma. Yeniden forma bulacağına inanıyorum” sözlerine

        Pektemek’in, “Sağ olun hocam. Şanssız bir dönem geçiriyorum. Ama geride kalacak elbet. EURO 2016 kadrosunda yer almak için çok çalışacağım” yanıtı verdiği öğrenildi.

        BAŞKANA KUTLAMA

        Mustafa Pektemek’e şahitlik yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, gecede karşılaştığı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı, Siyah-Beyazlı takımın yüksek form grafiği sebebiyle tebrik ettiği bildirildi. Terim’in, “Başkan kutlarım. Çok iyi gidiyorsunuz. Futbolunuzu keyifle izliyoruz” dediği, Orman’ın da teşekkür ederek karşılık verdiği kaydedildi.

        ATIBA'DAN DAVUL ŞOV

        Pektemek’in nikahında Beşiktaşlı futbolcuların keyfine diyecek yoktu. En eğlenceli isim ise Olcay Şahan oldu. Olcay, davul çalan Atiba’ya ‘Bilic gitar çalamadı ama sen davulu çalıyorsun’ diye takıldı. Bu arada Atiba’nın davul ile sergilediği yetenekler alkış aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ