Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Reşit Akçay: "Hava ve saha şartları, bize yaradı" - Galatasaray Haberleri

        Sahasında Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Osmanlıspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maç sonu açıklamalarda bulundu.

        Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Akçay, galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını belirtirken "Kendi evimizde önemli bir galibiyet aldık" dedi.

        Ankara'daki soğuk havadan ve Osmanlı Stadı'nın zemininden dolayı kendilerinin Galatasaray'a oranla daha iyi motive olduklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Bu haftaki hava şartları, büyük takım oyuncularının motivasyonunu bozarken bizi motive etti. Saha ve zemin bizim için avantajdı. Biz de istekli bir şekilde rakip kaleye gittik ve kazandık" şeklinde konuştu.

        Akçay, aldıkları galibiyetle 22 puana yükselmelerinin ise gelecek adına ümit verici olduğunu söyledi.

        OYUNCULAR DA GALİBİYETTEN MEMNUN

        Öte yandan karşılaşmayla ilgili görüşlerini aktaran Osmanlısporlu futbolcular da galibiyetten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

        Attığı golle takımına galibiyeti getiren Musa Çağıran, maça iyi başladıklarını söyleyerek "İçerde galibiyet alamama sorunumuz vardı. Bunun bilincindeydik. Rakibimiz Galatasaray'dı ancak haddimizi bilerek oynadık. Öne de geçtik. İkinci yarıya çıktığımızda çabuk gol yiyorduk ancak bu kez ikinci yarıya çıktık ve golü atan biz olduk" dedi.

        "HEDEFİMİZ LİGE TUTUNMAK"

        Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, Osmanlıspor, sahasında Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti. Maç sonu açıklama yapan Osmanlısporlu futbolcu Mehmet Güven, "Bu gösterdiğimiz performansı sonraki maçlarda da göstermek istiyoruz, yoksa sıkıntı yaşarız" dedi.

        Maç sonu basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Güven, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını kaydederek, "Sahamızda çok kötü puanlar kaybettik. İkinci yarıyı Galatasaray maçıyla telafi etmek istiyorduk. Bu gösterdiğimiz performansı sonraki maçlarda da göstermek istiyoruz, yoksa sıkıntı yaşarız. Lige tutunmak istiyoruz ve bizim hedefimiz bu. Sonraki hedef neyi getirir; ilerleyen zamanlarda maçları oynadıktan sonra göreceğiz" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ