Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hami Mandıralı: Böyle bir kara sayfayla karşılaşmadım - Trabzonspor Haberleri

        Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Mandıralı "Oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Oyuncularımı kutluyorum. Bize yakışan bir futbol oynadılar ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. 17 yıl profesyonel futbol oynadım, hiçbir zaman böyle bir kara sayfayla karşılaşmadım. Ama bunlar bazen olur futbolda. Elimizi vicdanımıza koyduğumuzda biz rahat uyuyacağız. Bizim işimiz oyuncularımızı hazırlamak. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz, çünkü bizim yapacak başka bir şeyimiz yok" diye konuştu.

        BASIN TOPLANTISI

        Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hami Mandıralı, "Biz sahaya futbol oynamak için çıktık. Sahada en iyisini vermeye çalıştık ve dik durduk. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Üzüntülüyüz. Hakem kararlarını tüm Türkiye gördü. Benim söyleyecek bir şeyim yok. Başkanımız bu konuda açıklama yapacaktır" diye konuştu.

        Maçın son dakikalarında verilen penaltı kararının yanı sıra Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'ın bu penaltı vuruşunda topu dışarı atmasını bekleyip beklemediği sorusuna Mandıralı, "Çok ilginç şeyler oluyor ve bunları beklemek de mümkün değil. Selçuk, Galatasaray forması giyiyor ve kazanmak için elinden geleni yapıyor. Ondan böyle bir şey beklemek ne kadar doğrudur bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

        Futbolcusu Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle ilgili olarak Hami Mandıralı, "Kendim de futboldan geldiğim için, oyuncularıma, sahada işlerinin hep topla olması gerektiğini söylüyorum. Salih'in hareketini hangi oyuncu yaparsa yapsın, yanlış. Orada kararları veren bir hakem var. Oyuncuların sadece futbolla ilgilenmeleri lazım. Bunlar herkese zarar veriyor" değerlendirmesinde bulundu.

        Maçta öne geçtiklerini hatırlatan Mandıralı, "Belki Galatasaray'ı bir daha böyle yakalama şansımız olmayacaktı. Galatasaray saldırırken çok açık verdi. Biz de hızlı hücumlar yakaladık. Önemli fırsatlar yakaladık ama final paslarında becerikli değildik. Rakibimiz bize oynama şansı verdi ancak biz fırsatları kullanamadık" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ