Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu: Türkiye'de futbol çok çifte standartlarla oynanıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Televizyonu'na verdiği röportajda öncelikle organizasyonla ilgili konuşan Mahmut Uslu,"Havanın bu kadar güzel olduğunu görünce oyuncularla birlikte kokoreç de yiyoruz. Hep beraber olalım diye yönetim kurulu toplantısını buraya aldık. Zaman zaman bu tür organizasyonları diğer branşlarda da yapıyoruz ama futbolda bu sezon ilk defa hep beraber yönetim kurulu yemek yiyor" ifadelerini kullandı.

        Mahmut Uslu, "Önümüzde 3-4 tane önemli maç var. Önümüzdeki haftayı galibiyetlerle atlatırsak; çok mutlu sonlara geleceğimize inanıyorum. Türkiye'de futbol çok çifte standartlarla oynanıyor. Biz böyle söyleyince bize ceza veriyorlar; başkaları konuşunca ceza vermiyorlar ama biz artık bu işlerden yıldık. Bir de Türkiye'de mutluluk sayısı, oranı her geçen gün azalıyor. Onun için hakikaten hevesimiz kalmıyor. Biz idareciler fedakarlık yaparak bir sosyal iş yapıyoruz. En büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz diye konuşuyoruz. Türkiye'de onun için de hiç olmazsa futbolda herkes birbiri ile daha barışık, daha mutlu olursa; herkes birbirini daha mutlu etmeye çalışırsa hiç olmazsa oralarda mutlu oluruz. Yoksa galip gelmişsiniz, mağlup olmuşsunuz; bunlar önemli değil. Futbolculara bunu izah ettik. Bizim gayemiz; bütünleşmenin sağlanması ve başarılı olmak. Fenerbahçe'yi temsilen biz yönetim kurulu olarak geldik. Arkadaşlara söyledik. Çünkü taraftarımız da takımı seviyor, bütünleşmiş vaziyette. İnşallah başarılı neticeler elde edeceğiz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ