Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor camiası, Osmanlıspor maçında tarihi bir protestoya hazırlanıyor - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Geçen hafta Arena’da oynanan G.Saray maçında Deniz Ateş Bitnel tarafından 4 oyuncusuna kırmızı kart gösterilen Trabzonspor, bugün Osmanlı maçında camia olarak tarihi bir protesto gösterisine hazırlanıyor... Avni Aker’de 19:00’da başlayacak maç öncesi tüm şehir hazır... Başkan Muharrem Usta, katılımı yüksek tutmak için tüm yerel gazetelere tam sayfa ilan vererek Trabzon halkını Avni Aker’e davet etti. Gazete ilanlarında siyah zemin üzerine Salih’in Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartın resmi yer alırken; “Futboldaki kirli düzene kırmızı kart gösteriyoruz. Haydi, Avni Aker’e. Sen olmadan asla olmaz” ifadesi kullanıldı. Yönetim, ayrıca şehrin önemli noktalarındaki ‘bilboard’ları kiralayarak aynı resmi, taraftarın dikkatine sundu.

        PAROLA: 61

        Bu arada Bordo-Mavili futbolcular da maçın 61. saniyesinde alkışlarla protesto gösterisi yaparak Trabzonspor camiasının isyanına ortak olacak. Uzun süre sonra tribünleri full doldurması beklenen taraftarlar da 61. dakikada protestoya destek verecek. Bordo-Mavili taraftarlar, karşılaşmanın 61. dakikasında kırmızı kartlarını havaya kaldırıp MHK’yi kınayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ