Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe evinde yenilmiyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015’te Akhisar Belediyespor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 17 maçta 14 galibiyet aldı. Sarı-Lacivertliler, bu sürede sahasında hiç kaybetmezken sadece Kayseri Erciyes, Akhisar Belediye ve G.Saray’la berabere kaldı. F.Bahçe bu sezon sahasında oynadığı 11 maçta 9 galibiyet alırken, Akhisar Bld. ve G.Saray’la yenişemedi.

        SAHASINDA KAYBETMEYEN TEK TAKIM

        Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de evinde oynadığı 11 maçı da kaybetmedi. Kanarya böylece iç sahada bu sezon maç kaybetmeyen tek takım konumunda bulunuyor. Kanarya bu sezon sahasında oynadığı 11 lig maçında 9 galibiyet 2 beraberlik aldı ve 29 puan topladı. Beşiktaş ise bu sezon deplasmanda maç kaybetmedi. Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de ev sahibi olmadığı 9 maçta 7 galibiyet alırken 2 kez berabere kaldı.

        VOLKAN GEÇİT VERMİYOR

        Volkan Demirel, Süper Lig’de bu sezon forma giydiği 22 maçın 10’unda kalesini gole kapadı... Fenerbahçe’de 14. sezonunu geçiren Volkan Demirel, bu sezon en çok golü 4-2 yenildikleri Antalya maçında kalesinde gördü. Tecrübeli eldiven daha önce Beşiktaş’a karşı 24 derbide F.Bahçe kalesini korudu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ