Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Şimdi skor zamanı" - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor’u 1-0 yenerek zirve keyfini sürdüren Beşiktaş’ta maç sonu teknik direktör Şenol Güneş’ten oyuncularına tebrik geldi.

        Her zaman “Biz şampiyon olmak istiyoruz. Ama iyi futbol oynamak da şampiyonluk kadar önemli” diyen başarılı çalıştırıcı, bu felsefeyi bir maçlığına rafa kaldırdı.

        Antalyaspor karşılşmasında hücum hattında her zaman sergiledikleri zenginliği sergileyemediklerini ifade eden Güneş, “Benim felsefem belli. İyi futbol oynamak da kazanmak kadar önemli ve değerli. Ancak 1 hafta içinde 3. maça çıktık. Rize ve Trabzon’a yaptığımız yolculuklar, en az maçlar kadar bizi yordu. Psikolojik açıdan da yıprandığınızın farkındayım. Bu yüzden Antalyaspor karşılaşması bizim adımıza skor öncelikli bir maç haline geldi. Skoru almamız gerekiyordu ve bunu başardık. Bu sebeple hepinize tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        ‘KAFANIZI TOPARLAYIN’

        A Milli Takım’ın maçları nedeniyle lige verilen araya da değinen şöyle devam etti: “Bizim için çok önemli bir fırsat. Bu arada hem fiziksel açıdan hem de mental olarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. 3 günlük izinde iyi dinlenin ve kafanızı toparlayın. Sonrasında 8 haftalık final süreci bizi bekliyor. Bu takımın şampiyonluğu hak ettiğini biliyorum. Hak ettiğimizi almamız için artık hatasız ilerlemek zorundayız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ