Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanları kabul etti - Futbol Haberleri

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de mücadele eden 18 takımın başkan ve yöneticilerinden oluşan Kulüpler Birliği heyetini kabul etti. Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşen görüşme 15.30'da başladı. Toplantı 18.00 saatlerinde sona erdi. Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantının ardından bir açıklama yaptı. Gümüşdağ şunları söyledi:

        "Teröre karşı birlik beraberlik, teröre hayır demek için bir aradaydık. Terörü tek sesle lanetledik. Önümüzdeki hafta tüm lig maçlarına 'teröre hayır' pankartıyla çıkılacak. Bir yandan da 2. madde Süper Lig A.Ş. idi. Taslak hazırladık ve paylaştık. Bununla da ilgili toplantıdan sonra panel gerçekleşti. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

        Sonra da Cumhurbaşkanımızın kabulü vardı. Cumhurbaşkanımız önünde de birlik beraberliği sergilemeye çalıştık. Destek mesajını yenilemiş olduk. Gayet güzel bir toplantı oldu. Tüm kulüp başkanlarımız tek tek söz aldı. Terörü lanetlediğini söyledi. Bundan sonra da tek güç, tek ses olacağımızı kendisine de ifade etmiş olduk. Çok faydalı bir toplantı oldu. Kendisine 18 kulübün imzaladığı zaptı sunduk. Taslağın geniş kısmını da kendisine takdim ettik. Kendisi de kısa zamanda değerlendireceğini söyledi. Olumlu ve güzel geçtiğini söyleyebilirim. Tek vücut ve tek ses olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Bunu daha önce de hep gösterdik."

        Toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve diğer Süper Lig Kulüplerinin başkan ve yöneticileri katılıyor. Toplantıda Fenerbahçe Kulübü'nü, Hukuk İşleri ve Dış İlişkiler Sorumlusu Şekip Mosturoğlu temsil etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ