Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolculardan "Sivas kümeye" tezahüratı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KEMAL ÇAĞLAYAN

        Sivas ile Beşiktaş arasında oynanan maçın bitiş düdüğüyle sinirler gerildi... Ligin ilk yarısında 22 Kasım 2015’te oynanan karşılaşmada iki takımın yedek kulübeleri, ‘penaltı tartışması’ yüzünden karşı karşıya gelmiş, Şenol Güneş’in Sivasspor İdari Manajeri Oray Baykal’a yönelik küfürleri kameralara yansımıştı. Tecrübeli teknik adam, sonraki gün bir açıklama yapmış ve “Ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa kamuoyundan özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı...

        BU OLAY İLK DEĞİL!

        Ancak Güneş özür dilese de Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Türkiye Kupası C Grubu’nda Sivas Belediye ile Beşiktaş arasında oynanan maçta tecrübeli hocaya tepki göstermişti. Tribünlerin 90 dakika boyunca küfür ettiği Güneş, “Canları sağ olsun! Bu eğitimle ilgili bir şey. Ben özür dilemeyi biliyorum” diyerek kendini bilmezlerin yaptığı çirkin tezahüratlara net bir yanıt vermişti.

        AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER!

        Her iki olayın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen o gerilimin halen sürdüğü dün gözler önüne serildi. Maçın bitiş düdüğüyle Sivaslı taraftarlar, Beşiktaşlı oyunculara ağza alınmayacak hakaretler etti... Bu tepkiler Siyah-Beyazlı futbolcuları oldukça kızdırırken, Tolga Zengin “Ne istiyorsunuz!” şeklinde rakip tribünlere el kol hareketi yaptı. Küfürler karşısında çılgına dönen ve hocalarının gergin halini gören Beşiktaşlılar, soyunma odasını “Sivas kümeye” tezahüratlarıyla inletti.

        "BU TEZAHÜRATI RAPORA YAZIN"

        Kırmızı-Beyazlı taraftarların ağza alınmayacak hakaretlerine Beşiktaşlı futbolcuların “Sivas kümeye” şeklinde karşılık vermesi, Sivasspor Kulübü’nü harekete geçirdi... Bu tezahürata kızan Kırmızı- Beyazlılar’ın asbaşkanı Faruk Taşseten’in, karşılaşmanın temsilcisiyle görüşüp “Bunu rapora yazın” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ