Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Andre Castro: "Başımıza gelen şeylere inanamıyorum" - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın yıldızı Andre Castro, Osmanlıspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

        Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Castro, hakem İlker Meral'in verdiği penaltı kararıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

        Portekizli futbolcu, "Tabii ki hakemleri korumamız gerekiyor fakat penaltı kararı yanlıştı. Bu sene başımıza çok hatalar geldi. Bizim maçımızdan sonra hakemliği bırakan oldu, bu maçta da pozisyonun penaltıyla alakası yok" ifadelerini kullandı.

        Yardımcı hakemin penaltı olmadığını söylediğini belirten yıldız isim, "Kale arkasındaki hakem penaltı değil derken orta hakemin ısrar etmesi ilginçti. Kendimizi haksızlığa uğramış hissediyoruz. Artık kanıksanmış duruma geldik. Bu beni çok üzdü" şeklinde konuştu.

        Başarılı futbolcu sözlerini şöyle noktaladı;

        "Bu maçı kazanmak zorundaydık. Bazı aklımın almadığı şeyler oluyor. Beş tane hakem var bir kişi bile kafasına çarptı demiyor. 5 dakika oyun duruyor. Arkadaki hakem görüyor, herkes görüyor ancak kimse hakemi uyarmıyor. Hakem penaltıyı veriyor. Bu bizim hedefi gerçekleştirememizde bizim de suçumuz var. Ancak aleyhimize verilen kararlar işimizi çok zorlaştırıyor. İkinci yarıda aldığım darbeyi tüm stat gördü ancak penaltı verilmedi. Başımıza gelen şeylere inanamıyorum"

        Öte yandan penaltı pozisyonundaki Omeruo konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

        "Top elime çarpmadı. Elime çarpmış olsa da niyetli olan bir şey değildi. Bu tarz kararlardan dolayı çok maç kaybettik. Yapacak bir şey yok, mücadele etmeye devam edeceğiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ