Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'a tepki: Trabzon olmasa makamın olmaz! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        Daha önceki başkanlara oranla daha sakin bir profil çizen başkan Muharrem Usta’nın ekibinde dün ciddi bir tartışma yaşandı. Olay şu şekilde gelişti:

        3. kez takımın başına geçen Ersun Yanal’ı eleştiren bazı medya mensuplarına tepki gösteren başkan yardımcısı Nevzat Aydın, “Trabzonspor olmasa açlıktan ağzı kokacak olan gazeteci müsveddeleri yine başlamışlar konuşmaya. Daha ilk günden hem de” şeklinde çirkin ve yakışıksız bir tweet attı.

        ‘LÜTFEN AKILLAR BAŞA’

        Ancak Aydın’ın bu paylaşımı, Trabzonspor Genel Sekreteri ve yönetimden arkadaşı Ali Rıza Egemen’i kızdırdı. Twitter’dan bu sözlere yanıt veren Egemen, “Trabzonspor olmasa makamı olmayacak olanların; ekmek parası peşinden koşan gazetecilere hakaret etme hakkı yoktur. Lütfen akıllar başa” ifadelerini kullanırken, ikili arasındaki tartışmanın fitili ateşlendi. Yeni yönetimde ilk kez böylesine bir fikir ayrılığı yaşanırken, başkan Muharrem Usta’nın duruma nasıl tepki göstereceği şimdilik merak konusu...

        MAHMUT ÖREN: İSTİFASINI İSTEYİN

        Başkan yardımcısı Nevzat Aydın’a bir tepki de Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören’den geldi. Twitter’dan konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan ve başkana seslenen Ören, “Muharrem Usta; bu ne aymazlık, lütfen şu başkan yardımcısı zatı susturun ya da istifasını isteyin. Hiç kimse TRABZON’dan büyük değildir” dedi.

        CEMIYETLER KINADI

        Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi, sadece işini yapan gazeteciler için şok eden ifadeler kullanan Nevzat Aydın’a tepki amaçlı ortak açıklama yaptı.

        Bordo-Mavili yöneticinin özür dilemeye davet edildiği açıklamada, “Trabzon Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın davranış biçimi sorumluluk makamındaki bir yöneticiye yakışmamaktadır” denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ