Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da transfer fırtınası - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, 6 isme kanca attı.

        Ajax’tan Nicolai Boilesen, Lens’ten Philippe Gbamin, Sivas’tan Aatıf, Bursaspor’dan Emre Taşdemir ve G.Birliği’nden Uğur Çiftçi ile İrfan Can için girişimler sürüyor.

        FARK 750 BİN EURO

        Ajax’ta oynayan Danimarkalı sol bek Nicolai Boilesen için Hollanda ekibiyle görüşmelere başlandı. 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçilirken, 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gidilmesi istendi. Trabzon, Ajax’a 1 milyon 750 bin Euro teklif ederken, transferin birkaç gün içerisinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

        FRANSA'DA GBAMIN ZİRVESİ

        Lens’te top koşturan Jean-Philippe Gbamin için Bordo-Mavili yöneticiler, Fransa’ya adeta kamp kurdu. Yanal’ın geleceğe yatırım olarak düşündüğü 20 yaşındaki Fildişi Sahilli yetenek için Lens’le pazarlık masasına oturuldu. Fırtına, 2 milyon Euro’luk bonservis bedelini 1 milyon Euro’ya indirmeye çalışıyor.

        AATIF EL YAKIYOR AMA...

        4 sezon formasını giydiği Sivas’ın küme düşmesiyle ayrılmayı kafasına koyan Aatıf Chahechouhe’nun 3 milyon Euro’luk bonservis bedeli el yaktı. Ancak Yanal’ın bir süre önce bizzat görüşüp Trabzon’a gelme konusunda ikna ettiği Faslı yıldız için Yiğido’dan indirim bekleniyor.

        BURSA'DAN YANIT BEKLENİYOR

        Bordo-Mavililer, gelecek vaadeden yerli futbolcuları da renklerine bağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda Emre Taşdemir için Bursa’ya 1 milyon Euro artı Sefa Yılmaz teklif edildi. Hamza Hamzaoğlu 20 yaşındaki sol beki bırakmak istemese de mali açıdan zor günler geçiren Timsah’ın yanıtının ne olacağı merak ediliyor.

        CAVCAV'LA PAZARLIK ZAMANI

        G.Birliği’nin dikkat çeken iki genç yeteneği Trabzon’un radarına takıldı. 20 yaşındaki ofansif orta saha İrfan Can Kahveci ile 24 yaşındaki sol bek Uğur Çiftçi için Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav’la masaya oturulacak. Ancak Emre Taşdemir ya da Nicolai Boilesen’in olması halinde Trabzon, aynı mevkide forma giyen Uğur Çiftçi’den vazgeçebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ