Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Töre, Atletico Madrid'e - Beşiktaş Haberleri

        Premier Lig ekibi West Ham United’la Gökhan Töre konusunda yaptıkları pazarlıklardan sonuç üretemeyen Siyah-Beyazlılar, bu futbolcu için rota değiştirdi. Takımın eski hocası Slaven Bilic’in çalıştırdığı Ada ekibinin satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddeden ve 17 milyon Pound’luk bonservis bedeline olumlu cevap alamayan yönetim, genç yıldızı uzun süredir isteyen Atletico Madrid’le temasa geçti. Son 2 sezondur 24 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın kapısını aşındıran İspanyol ekibine, menacerler aracılığıyla, “Yeni tekliflere açığız” mesajını gönderen yönetime, La Liga temsilcisinden de olumlu yanıt gelmesi bekleniyor.

        SAĞ KANAT OYUNCULARI YOK

        Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosunda asıl bölgesi sağ kanat olan bir futbolcu yer almıyor. Bundan dolayı takımın Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone’nin, bu bölgede sol kanat oyuncuları Yannick Carrasco ve Koke’ye görev verdiği biliniyor... Son olarak geçtiğimiz ara transfer döneminde Gökhan Töre için

        12 milyon Euro’yu gözden çıkaran Atletico Madrid’in, benzer bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalması bekleniyor.

        BAŞKAN: OYUNCU SATMAMIZ LAZIM

        UEFA’yla yaptıkları Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle bu sezon kadrosundan oyuncu satmadan transfer yapamayan yönetim, bu sebepten dolayı Gökhan Töre’nin gönderilmesine sıcak bakıyor. Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Fikret Orman, “Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Kerim Frei aynı bölgenin oyuncuları. Bu bölgeye yeni sezonda Aras Özbiliz de katılacak. Gökhan Töre’yi satmak için almadık ama oyuncu satmamız lazım. Bu bir gereklilik” ifadelerini kullandı.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ