Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi kadro sıkıntısı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de tedirgin eden bir bekleyiş var... Sarı-Lacivertliler’de birbiri ardına önemli isimlerle yolların ayrılmasının ardından hala yeni isimlerin lafta kalıp imzaların atılmaması herkesi karamsarlığa itiyor. Bu görüntüde de teknik direktör Vitor Pereira, genç takımdan yaptığı takviyelerle idmanları yapabiliyor. Fenerbahçe’ye hazırlıklar başladı ve 26 veya 27 Temmuz’da Şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçı var. Ancak kadroda hala belirsizlik bulunuyor. İşte Sarı- Lacivertliler’in yeni sezon için adı geçen isimlerle birlikte kadrosunun son durumu:

        KALECİLER: Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, (Maliyeti çok düşük yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir kaleci alınacak)

        SAĞ BEKLER: Van Der Wiel, Şener Özbayraklı

        SOL BEKLER: Hasan Ali Kaldırım (Hasan Ali’ye güven tam olduğu için acele edilmiyor. Kelepir bir sol bek alınacak veya kiralanacak)

        STOPERLER: Simon Kjaer, Neustadter (Skrtel öncelikli hedef fakat bonservis konusu henüz çözülemedi)

        ORTA SAHALAR: Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan (Ofansif orta saha alınacak. Ben Arfa olmayınca listenin ilk sırasına Hakim Ziyech yükseldi. Bir diğer aday ise Newcastle United forması giyen Siem de Jong)

        KANATLAR: Alper Potuk, Volkan Şen, Aatıf Chahechouhe, Miroslav Stoch (Bu bölgeye bir takviye daha yapılabilir. Henüz net değil)

        FORVETLER: Emmanuel Emenike, Jose Fernandao, Robin van Persie

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ