Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Emrah Başsan'a Emre Belözoğlu sansürü! - Galatasaray Haberleri

        Antalyaspor'dan bonservissiz olarak Galatasaray'a gelen Emrah Başsan, İsviçre kampında açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki oyuncunun açıklamalarının bir bölümü ise kulübün resmi internet sitesi tarafından sansüre uğradı. Kullanılmayan bölümlerde Emrah Başsan, Sarı Kırmızılılar'ın, eski futbolcusu ve Fenerbahçe'de forma giymiş Emre Belözoğlu'nu çok sevdiğini ve tarzının ona benzetildiğini belirtmişti.

        İşte Emrah Başsan'ın sansürlenen sözleri;

        "Selçuk ağabeyi çok seviyorum. Antalyaspor'da ilk iki yıl orta saha gibi oynamıştım. O zamanlar Sneijder'i çok severdim. Nitekim Emre Belözoğlu'nu da çok severim. Özelliklerimi ona benzetirlerdi. Yeteneklerim onlara benzetildiği için onları örnek alırdım. Onlarla oynamak çok zevkli. İnşallah nice şampiyonluk ve kupalar alırım"

        İşte Emrah Başsan'ın Galatasaray sitesinde yer alan açıklamaları:

        Galatasaray'ın yeni transferi Emrah Başsan, "Galatasaray formasını taşıdığım için çok heyecanlıyım. Rekabet içinde olacağız ve çok çalışacağız" dedi.

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de bulunan Galatasaray'da yeni transfer Emrah Başsan basın mensuplarının karşısına çıktı. Kampta çok çalıştıklarını belirten genç oyuncu, "Takım şu an eksik ancak herkes gelince tam takım olacağız. Keyifli bir ortam var. Teknik direktörümüz de çok güzel çalıştığımızı ve çok güzel kamp ortamımız olduğumuzu söylemişti. Tüm sporcular çok iyi çalışıyor. Ağabeylerimiz çok yardımcı oluyor. Sıkıntılar çekmemek için burada eksiklerimizi gidermeliyiz. Bunlar doğrultusuna çalışıyoruz, hocamız da yardımcı oluyor. İnşallah eksiklerimizi giderir ve hedefimize ilerleriz" açıklamalarında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ