HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT & CEM AKYÜZ
Kartal’ın şampiyon olarak tamamladığı geçtiğimiz sezon Mario Gomez’in gölgesinde kalsa da şans verildiği anlarda muhteşem işlere imza atan Cenk Tosun, kamp yaptıkları Avusturya’da BJK TV’ye bir röportaj verdi. İlk olarak Şampiyonlar Ligi hakkında görüşleri sorulan 25 yaşındaki santrfor, “Şampiyonlar Ligi bu işin en yükseği. Bunun üzeri yok. Biz de Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah güzel bir kura çekip ileriye gideriz. Kurada gönlümden kopan bir takım yok. İnşallah iyi takımlar olur ve ne durumda olduğumuzu görürüz. Onlarla mücadele ederiz” ifadelerini kullandı.
‘EZEREK ŞAMPİYON OLDUK’
Cenk geçtiğimiz sezon kazandıkları şampiyonluk için “Geçen sezon bize karşı herkes ayrı bir gayretle oynuyordu. Hak ederek, ezerek şampiyon olduk. Bu sezon da farklı olmayacak. Geçen sezon bazı takımlar 11 kişiyle savunma yaptı. Şükürler olsun ki bu kilitleri açacak oyuncular var” yorumunu yaparken sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolda en büyük hayalim Beşiktaş’ta 3. yıldızı takmak. Olabildiğim kadar şampiyon olmak. Buraya uzun yıllar hizmet vermek ve milli takımın vazgeçilmezi olmak istiyorum.”
‘ISINIRKEN HEP HOCAYA BAKARIM’
“Ben her zaman kendimi motive ve hazır tutmak istiyorum. İdmanlarda hep %100 çalışırım. Ekstra çalışmalar yaparım. Maçta oyuna girmek istiyorum. Dışarıda takıma faydalı olamazsınız. Isınırken her zaman hocaya bakarım inşallah beni çağırır diye. Hoca da bir yerde söylemiş: ‘Cenk ile göz göze gelmeye korkuyorum; al beni, al beni diye bakıyor’. Girince elimden geleni yapmaya çalışıyorum her zaman. Gol baremim yok. Elimden geldiğince atmaya çalışıyorum. Geçen sezon 17-18 gol attım. Bu sezon üstüne çıkmak istiyorum. Her kulvarda gol atmak istiyorum. Takıma faydalı olmak amacındayım.”
'9 NUMARAYI GİYMEMİ İSTİYORLAR'
“9 numarayı bana birçok kişi söyledi. Ben de kararsızım. 23 numaranın bende yeri çok ayrı. Gaziantep’te 23 numarayı giydim. Michael Jordan’a olan hayranlığımdan dolayı 23’ü giydim. Bana da uğurlu geldi. Bu sezon belli değil. Ben 23 istiyorum, arkadaşlarım 9’u giymemi istiyor. Bakalım hangisini giyeceğim.”
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.