Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: Saha içinde iyi olmayan oyuncular var - Beşiktaş Haberleri

        İlk yarı kötü oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İlk yarıda takım olarak sahada yoktuk. Rakibin alanını kapattık ama şutumuz yok, iyi ortalarımız yok, duran toptan seken topa gitmiyoruz. İkinci yarı daha iyiydik. Gol pozisyonlarımız vardı maçı kopartmak için çok gol pozisyonumuz vardı. Golü geç bulduk, 0-0 da olsa maçın hakimi bizdik. Bizim oyunumuzun gerisinde oynadık. Oyuncuları iyi niyetli mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

        "ABOUBAKAR'IN EKSİKLERİ VAR"

        Vincent Aboubakar'ın kaçırdığı goller hakkında konuşan Şenol Güneş, "Bütün oyuncular elinden geleni yaptı. Aboubakar da bunlardan bir tanesi. Saha içerisinde iyi olmayan oyuncular var. Yenilerde bu daha belli oluyor. Biz de yeni şeyler görüyoruz. İki puan kaybetsek çok kötü olacaktı. Aboubakar'ın teknik ve oyun olarak eksikleri var. Onlar da düzelecek inşallah" ifadelerini kullandı.

        "GÖKHAN İNLER'İN KIRIĞI VAR, TALISCA'DA KANAMA..."

        Orta sahadaki sakat isimler hakkında açıklama yapan Şenol Güneş, "Sakatlıklar darbe nedeniyle. Oğuzhan'ın Benfica maçında bileğine darbe var, Gökhan İnler'in Akhisar maçından kırığı var, açıklama yapmadık ama bu yüzden sakat. Talisca'nın penaltı pozisyonunda darbesi var, hakemin görmediği. Kanaması var. Hepsi hafta başına iyileşir. Gökhan İnler'in kırığı var ama o da takımla olmasa bile çalışmalara başlar" diye konuştu.

        BASIN TOPLANTISI

        Maçın gergin geçtiğini ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İlk yarı ve ikinci yarı farklı oyun ürettik. İlk yarı düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Kapanan ve çabuk çıkmayı düşünen Rizespor'a gol pozisyonu ve oyun üretemedik. Şut dahi atamadık. Ortalarımız isabetli bile değildi. Seken topları kovalayamadık. İlk yarı uyurgezer gibiydik. Topa gitmedik, rakibi kontrol etmedik. İkinci yarı tam tersine rakip sahada oynadık. Kenarlardan rakibi bunalttık, ama bu kez de golü üretemedik. Golün son dakikalarda gelmesi iyi niyetli, gayretli, kazanma arzusunun öne çıktığı bir müsabakanın karşılığı oldu. Berabere kalsak da ikinci yarı olumlu, ilk yarı olumsuz bir değerlendirme oldu. Üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

        "ÖNEMLİ OLAN SOĞUKKANLI OLMAK"

        Oyun içerisinde kopmalar olduğunu ifade eden Güneş, "Tempo ve gol pozisyonlarımız oldu ama oyuncularda kopma olan dönemde taraftar hiç kopmadı. Önemli olan soğukkanlı olmak. Zaten sabır ve soğukkanlı oynamak önemli. Sonunda gol gelmesi, takımın sabrının gelişeceğini gösteriyor. Özellikle taraftarın Rize'de olması çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

        "QUARESMA TOP ALAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ"

        Atiba ve Querasma'nın maçın ardından yaşadığı tartışmanın sorulduğu Şenol Güneş, "Pozisyonu görmedim. Konuşuruz. Ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum. Maçın gerginliği içerisinde olmuştur. Quresma'nın isteği vardı. Kenara geldiğinde bana 'Top gelmiyor' dedi. Bir ara gitti, top geldi, o gelemedi. Önemli olan oyunu yaşamaktır. Ricardo için de, diğer oyuncular için de geçerli. Oyuncu değişikliğinden ziyade kimin ne verdiği önemli. Bugün biraz da yorgundu. Biraz da gribal ağrı vardı. İkinci yarı girdi. Zaman zaman gol atma isteği vardı. Çok şey yapma adına bazen eksikte yapabiliyor. İstediğini üretemeyince buna bağlı bir gerginliği olabilir" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ