Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Manchester United yenilgisinin faturası yerlilere kesildi - Fenerbahçe Haberleri

        Manchester United karşısında alınan farklı yenilgi sonrasında şoka uğrayan Fenerbahçeli yöneticiler ortak bir noktada birleşti... karşılaşma sonrasında sıcağı sıcağına bir durum değerlendirmesi yapan Sarı-Lacivertli kurmaylar elde edilen başarısız sonuçların nedeni olarak yerli oyuncuların performansı konusunda görüş birliğine vardılar. Mehmet Topal’ın dışındaki oyuncuların beklenileni veremediğini belirten yöneticiler özellikle Volkan Şen ve Alper Potuk’un yanı sıra Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı’nın beklenilenin çok altında performans sergilediğini belirttiler.

        ‘HAYAL KIRIKLIĞI’

        Teknik direktör Dick Advocaat’ın bir çok kez şans tanıdığı yerli oyuncuların hayal kırıklığı yarattıkları görüşünde birleşen yöneticiler, “Bugüne kadar görev yaptıkları maçlarda istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadılar. Kendilerine verilen şansları iyi kullanamadıkları gibi takımı da olumsuz yönde etkilediler” dediler.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ