Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Herkesin kıskandığı bir kulübüz" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,siyah-beyazlı kulübün divan toplantısında açıklamalarda bulundu. Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

        *Beşiktaş olarak 15 Temmuz Şehit Aileleri'ne 1.8 milyon TL bağışta bulunduk.

        * Beşiktaş, şahlanmış bir şekilde gidiyor. Herkesin kıskandığı bir kulübüz. Görüyorsunuz değen nazarları da... Neyi paylaşamıyorsunuz? Bizim işimiz iç çatışmalar değildir. Bizim işimiz dışa karşı Beşiktaş'ı en iyi yere getirmektir.Bizim tek amacımız Beşiktaş'ın menfaati için mücadele etmektir. Sinerjimizi iç çatışmalara harcamamalıyız.

        FENERBAHÇE'NİN BORCU KONUŞULMADI

        *Fenerbahçe'nin borcu açıklandı. Konuşulmadı. Bir kişi çıkıp da "bunun konsolide borcu nerede?" dedi mi? Fakat biz sabahtan akşama kadar bunu konuşuyoruz. Niyetiniz ne?Beşiktaş'ı 330 milyon dolar borçla aldık, 100 milyon dolar faiz ödedik.

        GALATASARAY'A GÖNDERME: AVRUPA'YA GİDEBİLİYOR MU?

        *Bir kulübümüz dedi ki mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz diyor. Bu kulübümüz stadı o ya da bu şekilde yapmış. Rencide olmasınlar diye bu konuda başka bir şey söylemiyorum.Bu kulübümüz nerede? Şu anda Avrupa'ya gidebiliyor mu? Biz kimseye malımızı satalım dedik mi? Gördünüz mü bunu? Biz kimseyi kandırmıyoruz. Beşiktaş'ın temsili ile alakalı kimseyi rencide ettiği oldu mu?

        "STAT YAPILIRKEN AMELE GİBİ ÇALIŞTIM"

        *Biz stat yaptık burada. Ben amele gibi çalıştım amele gibi! Bu stat kendiliğinden mi buraya kondu. Buranın her santiminde alın terimiz var. Biz bir kişiye "Malımızı ipotek edelim" dedik mi? Kimseden beş kuruş para istedik mi?

        * Galatasaray 1.5 milyar TL ile yolun sonuna geliyor biz 2.5 milyar TL ile güllük gülistanlık... Böyle bir şey olabilir mi? Uçakla seyahate gidemez denilen dönemden kendi uçağımızla maça gider hale geldik.

        * CAS'ta 19 davamız vardı. Hiç duyuyor musunuz Beşiktaş davaları kaybediyor?

        *Beşiktaşlı insanlar artık sokakta dik yürüyor. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü.

        *Beşiktaş'ın borcunu yüksek göstermek kime ne yarayacak? Yatırımlara devam edeceğiz.

        "FENERBAHÇE İLE REKABET EDEMEYİZ"

        *Fenerbahçe Başkanı '12 milyon Dolar gelir elde ediyoruz' dedi. Nereden 7-8 milyon Dolar'ı salondan... Biz basketboldan 35 bin TL gelir elde ediyoruz. Rekabet edebilir miyiz? Yatırım yapmamız lazım.

        *Yayın gelirimiz yok. Geldiğimizde 75 milyon TL kredi alınmış. Diyorlar ki Fikret Orman Vodafone ile olan sponsorluk anlaşmasını kullandı. Zannedersiniz ki daha önce böyle bir anlaşma vardı. Ne yaptık da yapmamamız lazım; ne yapmadık da ne yapmamız lazım. Bunları bize söyleyin. Herkesin imreneceği dünya çapında sponsorluklar yaptık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ