Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile M.Başakşehir arasındaki karşılaşma aynı zamanda yenilmeyen iki takımının mücadelesi olacak. Peki Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

        BEŞİKTAŞ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Karşılaşma yarın saat 19.00'da başlayacak. Kritik müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Beşiktaş: Fabirico, Gökhan Gönül, Marcelo, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar (T.D: ŞENOL GÜNEŞ)

        Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Alexandru Epureanu, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Marcio Mossoro, Cengiz Ünder, Mehmet Batdal (T.D: ABDULLAH AVCI)

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR TEK EKSİK

        Turuncu-lacivertlilerde, Beşiktaş maçı öncesinde tek eksik bulunuyor.

        Medipol Başakşehirde sakatlığı bulunan Hakan Özmert, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

        Medipol Başakşehirde, bu maç öncesinde 3 sarı kartı bulunan Mossoro sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş karşısında sarı kart görmesi halinde takımının gelecek hafta evinde, Antalyaspor ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

        ORTALAMA 3 GOL

        Beşiktaş, ligde geride kalan 11 haftada 6 dış saha, 5 iç saha maçı oynadı. Bu maçlarda rakip ağları toplam 23 kez sarsan siyah-beyazlı ekipte gollerin 14'ü iç sahada, 9'u ise dış sahada geldi. Vodafone Arena'da oynanan 5 maçta rakip ağlara 14 gol kaydeden Şenol Güneş'in öğrencileri Dolmabahçe'de maç başına neredeyse 3 gol ortalamasıyla mücadele ediyor. Rakiplerine gol atarken savunmasında ise açık vermeyen siyah-beyazlılar, evinde oynadığı 5 maçta 14 gol atmasına rağmen kendi kalesinde ise 5 gol görmüş durumda.

        BEŞİKTAŞ GÖZÜNÜ LİDERLİĞE DİKTİ

        UEFA Şampiyonlar Liginin 5. haftasında Benfica ile sahasında büyük bir mücadelenin içine giren ve 3-0'dan 3-3 beraberliği sağlayarak gruptan çıkma şansını son maça bırakan Beşiktaş, yarın bir başka zorlu rakibi konuk edecek.

        Siyah-beyazlı takım, taraftarlarının desteğiyle rakibini yenerek hem 30 puana ulaşıp liderliğe yükselmeyi hem de Medipol Başakşehire ilk mağlubiyetini yaşatmaya çalışacak.

        Ligin 13. haftasında Fenerbahçeye konuk olacak Beşiktaş, ayrıca alacağı galibiyetle derbi maça hem moralli gitmeyi amaçlıyor.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, BEŞİKTAŞ'IN KABUSU

        Spor Toto Süper Lig'de yarın lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş, kendisi gibi namağlup rakibine karşı galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

        Siyah-beyazlı futbol takımı, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibiyle yaptığı 18 resmi maçtan sadece 4'ünü kazanabildi.

        İki ekip arasında 16'sı Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 18 resmi maçtan 4'ünü Medipol Başakşehir, 4'ünü Beşiktaş kazandı, 10 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

        Taraflar arasındaki son 9 resmi maçtan 7'si berabere biterken, rekabette Beşiktaş 22, Medipol Başakşehir ise 21 gol attı.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR DEPLASMAN CANAVARI

        Medipol Başakşehir'in de Beşiktaş'tan aşağı kalır yanı yok. Turuncu-lacivertli takım hem iç sahada hem de dış sahada ligin en yüksek istatistikleriyle mücadele ediyor. Beşiktaş'a konuk olacak olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, dış sahada adeta gol yemiyor. Ligde deplasmanda oynadığı 5 maçta rakip ağları 12 kez sarsan Medipol Başakşehir, dış sahada en golcü takım durumunda. Turuncu-lacivertli ekip sadece dış sahada en golcü yanıyla değil, gol yememesiyle de ligin en iyisi. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ligde geride kalan 11 haftada dış sahada oynadığı 5 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü.

        Beşiktaş'ın evinde oluşturduğu gol istatistiği dikkatlerden kaçmazken, rakip Medipol Başakşehir'in dış sahadaki gol yememe alışkanlığı ise iki takım arasında yarın oynanacak karşılaşmanın nasıl bir skorla biteceği sorusunu da akıllarda uyandırıyor.

        BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR ARALARINDAKİ MAÇLAR

        2007-2008:

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 0 - 0

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 1

        2008-2009:

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 2 - 1

        2009-2010:

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1

        İBB Spor-Beşiktaş Türkiye Kupası 1 - 0

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 2 - 0

        2010-2011:

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 0 - 2

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 1

        Beşiktaş-İBB Spor Türkiye Kupası 2 - 2 (Kayseride)

        2011-2012:

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 1 - 1

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 2

        2012-2013:

        İBB Spor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1

        Beşiktaş-İBB Spor Süper Lig 2 - 2

        2014-2015:

        İ.Başakşehir-Beşiktaş Süper Lig 1 - 2

        Beşiktaş-İ.Başakşehir Süper Lig 0 - 0

        2015-2016:

        Beşiktaş-M.Başakşehir Süper Lig 2 - 0

        M.Başakşehir-Beşiktaş Süper Lig 2 - 2

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ