Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya FSV Duisburg Kulübü'nden görkemli balo - Futbol Haberleri
        REKLAM

        Her yıl geleneksel olarak düzenlenen FSV Duisburg Aile Balosu, Reinberg kasabasında yaklaşık bini aşkın davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Minik sporcu dahil olmaz üzere bünyesinde bir çok takım bulunduran Türk Kulübü FSV Duisburg, Landesliga'da mücadele eden birinci takımıyla geride bıraktığımız son iki sezonda taraftarlarına büyük heyecan ve coşku yaşattı. Çok sayıda Türk gencinin forma giydiği FSV Duisburg geçtiğimiz sezonda, bir üst lig olan Oberliga'ya yükselmeyi son maçta rakibine kaptırmıştı. Dün akşam gerçekleştirilen Aile Balosu'nda, FSV Duisburg'un sporcu, sporcu aileleri, yönetim kurulu ve taraftarları arasında tam anlamıyla bir kaynaşma yaşandı. Çalınan müziklerle kulübün sporcuları piste dans edip oynarken, kulüp başkanı Erol Ayar'da sporculara eşlik etti. Sahneye davet edilen FSV Duisburg yönetim kurulu ve farklı takımlarda futbol oynayan sporcular, salonu dolduran taraftarlara tanıtıldı.

        REKLAM

        HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN FORMASINA BİN EURO

        Baloda düzenlenen farklı çekiliş ve tombala ile kulübe gelir elde edilirken, Bayer Leverkusen'de forma giyin milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun imzalı forması da gelir amaçlı açık artırmaya sunuldu. Milli oyuncunun formasını, iş adamı İlkay Arık bin Euro karşılığında satın alarak, kulübe maddi katkı sağladı. Daha sonra süper ligin dört büyük kulübü olan Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın formaları da, aynı amaçla satışa sunuldu.

        GENÇLERE SAHİP ÇIKIYORUZ

        Baloda bir konuşma yapan ve kulübe destek veren taraftarlara teşekkür eden FSV Duisburg Başkanı Erol Ayar, "Amacımız spor yapmak isteyen gençlere imkan tanımak, futbol oynatmaktır. Bu amaçla kulübümüz bünyesinde bulunan farklı takımlarda, onlarca gencimiz forma giyiyor. Yetenekli gençlerimizle, taraftarlarımızın destekleriyle her yeni sezonda daha büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

        HEP YANINIZDAYIZ

        Baloya katılan ve bir konuşmada yapan T.C. Başkonsolosluğu'nda Muavin Konsolos Tülin İnce, "Bu tür birliktelikleri, etkinlikleri, başkonsolosluk olarak oldukça önemsiyor ve destekliyoruz. Gençlerimize yönelik her çalışmayı destek vermemizin yanı sıra, gençlerimizin eğitimine de ailelerinin destek olması için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

        Balonun eğlence bölümünde ise, sanatçı Sinan Yılmaz, Fahrettin Güneş, Aylince ve Malik Ayhan sahne alarak, davetlileri eğlendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ