Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanına konuk oluyor. Ligde Galatasaray'la 3'üncülük yarışına koyulan Fenerbahçe'de de Antalyaspor'la Avrupa Kupası'na katılabilmek için mücadeleye girişen Trabzonspor'da da hedef; sahadan 3 puanla sahadan ayrılmak... Peki, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın tüm detayları...

        FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

        Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe lige erken havlu attı.

        Avrupa Kupası'nda son 16'da da Krasnodar'a boyun eğerek kupaya veda eden Fenerbahçe, son olarak Türkiye Kupası yarı finalinde de Başakşehir'e boyun eğerek kupaya veda etti.

        REKLAM

        Ligde Galatasaray ile 3'üncülük yarışı veren Fenerbahçe, Trabzonspor engelini kayıpsız geçerek taraftarını teselli etmek istiyor.

        Süper Lig'e çok kötü başlayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakaladı. Ardarda galibiyetler alan Bordo Mavili ekip 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Trabzonspor 5'inci sıraya kadar yükseldi.

        Medicalpark Arena Stadı'nda ilk yenilgisini Beşiktaş'tan alan Trabzonspor son haftalarda düşüşe geçti ve 5'incilik koltuğunu Antalyaspor'a kaptırdı.

        Başakşehir'in Türkiye Kupası'nı alması durumunda 5'inci olan takım Avrupa Kupası'na gidecek. Bunun hesabını yapan Trabzonspor'da tek hedef Saraçoğlu'ndan galibiyetle ayrılmak.

        Fenerbahçe - Trabzonspor maçı bugün saat 19.00'da başlayacak.Kritik mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Ali Palabıyık yönetecek.Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz yapacak.

        Karşılaşmanın detaylı analizi ve canlı anlatımı HABERTURK.COM'da olacak.

        Harita

        FENERBAHÇE-TRABZON MAÇI MUHTEMEL KADROLAR

        FENERBAHÇE:Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Jeremain Lens, Aatif Chahechouhe, Moussa Sow, Robin van Persie

        TRABZONSPOR:Onur Kıvrak, Joao Pereira, Carl Medjani, Jan Durica, Emmanuel Mas, Okay Yokuşlu, Matus Bero, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Fabian Castillo, Dame N’Doye

        SAKAT VE CEZALILAR

        SAKATLAR:

        FENERBAHÇE: Fernandao, Fabiano Ribeiro, Van der Wiel, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı

        TRABZONSPOR: Yok

        CEZALILAR

        FENERBAHÇE:Alper Potuk

        TRABZONSPOR: Onazi

        FENERBAHÇE'DEN 17 YILIN EN KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSI

        Kötü bir sezon geçiren ve futbolda camiayı hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe bu sezon seyircisi önünde son kez sahaya çıkıyor. Kadıköy’de son 17 yılın en kötü iç saha performansını gösteren Sarı-Lacivertliler, seyircisi önünde 19 puan yitirdi. Kanarya, ligde Ülker Stadı’nda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

        FENERBAHÇE 2010'DAN BERİ YENİLMİYOR

        Sarı-Lacivertliler, Trabzon’la oynadığı son 15 resmi maçta yenilmedi. Kanarya bu maçların 10 tanesini kazanırken 5 kez berabere kaldı. Trabzon en son 2010-11 sezonu 2. hafta maçında Fenerbahçe’yi sahasında 3-2 yenmişti. Ayrıca Sarı-Lacivertli ekip, son 10 maçtır Fırtına’dan gol bile yemiyor.

        FENERBAHÇE'DE ŞENER VE OZAN YOK

        REKLAM

        Teknik direktör Dick Advocaat, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle Trabzonspor maçı öncesinde orta saha kurgusunu oluşturmakta zorlanıyor. Sarı kart cezalısı Alper Potuk, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan isimlerden Mehmet Topal’ın son idmana çıktığı ve Fırtına kar- şısında oynayacağı öğrenilirken iyileşmeyen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı kadroda olmayacak. Şener’in yerine sağ bekte geçen hafta olduğu gibi Hasan Ali Kaldırım, savunmanın solunda ise İsmail Köybaşı görev alacak.

        ADVOCAAT: VEDA GÜZEL OLSUN

        Teknik direktör Dick Advocaat, Kadıköy’deki sezonun son maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu... Hollandalı çalıştırıcı hala ligde üçüncülük şansını kovaladıklarını öncelikle talebelerine belirterek, “Ligde Galatasaray ile üçüncülük için bir mücadelemiz var. Bu Avrupa kupası için önemli bir durum. Avantajı- mızı sürdürmemiz için kesinlikle sahadan galibiyetle ayrılıp son haftaya bu şekilde girmeliyiz. Biliyorum bu tip maçlar konsantrasyon açısından zor olur. Ancak sizlerden kendinizi toparlayıp tüm gücünüzü vermenizi istiyorum. 3 puanı alıp 3. sıradaki yerimizi mutlaka korumalıyız” diye konuştu.

        ‘TARAFTAR HAK EDİYOR’

        Tecrübeli teknik adam, “Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Bir ara iyi bir tempo yakalayıp hem Avrupa’da hem de ligde iyi işler yaptık ama sonunu getiremedik. Bu da haliyle camiada hayal kırıklığı yarattı. Şimdi Kadıköy’de taraftarımız önünde son maçımıza çıkacağız. Kötü giden bir sezonda tribünlere güzel veda edelim. Çünkü taraftarlar bunu fazlasıyla hak ediyor” ifadesini kullandı.

        REKLAM

        ERSUN YANAL: SAKİN KALIN, KAZANIN

        Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe maçında sakin olmaları gerektiğini söyledi... Bordo-Mavililer’in başarılı hocası Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu 90 dakika için oyuncularına uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sadece işimizi yapacağız ve kazanacağız. Top bizde kaldığı sürece sorun yok. Dönen toplarla buluşan biz olursak üç puan bizim olur. Fenerbahçe’yi İstanbul’da 20 yıldır yenemedi- ğimizi unutmayın. Bu baskı sizi strese sokmasın” ifadesini kullandı.

        ‘GEREKSİZ DİYALOG İSTEMİYORUM’

        Son 4 haftadır galibiyet alamadıklarını da ifade eden Ersun Yanal, “Şanssız sonuçlar aldık, 4 maçtır kazanamıyoruz. Artık buna nokta koyma zamanı geldi. F.Bahçe, Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra tamamen lige konsantre oldu. Bizim maça farklı atmosferde çıkacaklardır. Maç içerisinde hakemle kesinlikle gereksiz diyaloglar istemiyorum. Ceza sahasının hemen dışında faul yapmayın. Orta sahada güçlü olursak işi bitiririz. Sakin kalın, kazanın” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ