Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Şengürbüz'ü kaybettik! - Futbol Haberleri

        Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden (TSYD) yapılan açıklamaya göre, Türk spor televizyonculuğunun saygın spikerlerinden Orhan Şengürbüz, dün akşam saat 22.30 sıralarında geçirdiği beyin kanaması sonrası tüm müdahalelere karşı kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

        Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Orhan Şengürbüz, kanser tedavisi görmekte olan eşi Neslihan Şengürbüz'ü hastanede ziyaret etmek üzere oğluyla beraber evden ayrılmasından sonra aniden fenalaşıp hayatını kaybetti.

        1958 İstanbul doğumlu olan TSYD üyesi Orhan Şengürbüz, yaklaşık 12 yıldır Show TV ve Lig TV'de görev yapıyordu.

        Orhan Şengürbüz'ün naaşının yarın öğle namazından sonra Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılması için hazırlık yapıldığı bildirildi.

        TSYD, Orhan Şengürbüz'ün vefatı nedeniyle ailesi ve yakınlarının yanı sıra izleyicileri, Show TV'deki mesai arkadaşları ve tüm Türk spor basınına başsağlığı dileğinde bulundu. -TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI-

        Futbol Federasyonu, beyin kanaması nedeniyle vefat eden spor spikeri Orhan Şengürbüz için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Merhum Orhan Şengürbüz'e Tanrı'dan rahmet, Şengürbüz'ün kederli ailesine, yakınlarına, Show TV, Lig TV ve TSYD'deki mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

        -KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI-

        Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor Kulübü, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat eden spor spikeri Orhan Şengürbüz için baş sağlığı mesajı yayımladı.

        Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Dün gece geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yuman değerli spor spikeri Orhan Şengürbüz'e Allah'tan rahmet, Show TV ailesine, yakınlarına ve Türk spor basınına baş sağlığı dileriz'' denildi.

        Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Türk spor medyasının sembol spikerlerinden Orhan Şengürbüz'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz'' denildi. G.Saray'dan yapılan açıklamada, ''Spor spikeri Orhan Şengürbüz'ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz'' denildi. Trabzonspor'un internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Show Tv Spor Spikeri Orhan Şengürbüz dün gece geçirdiği beyin kanaması sonucunda vefat etti. Şengürbüz'e Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiasına başsağlığı dileriz'' denildi.

        Sivasspor'un resmi internet sitesinde ''Türk sporunun başı sağ olsun'' başlığıyla yer alan mesajda, ''Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yuman değerli spor spikeri Orhan Şengürbüz'e Allah'tan rahmet, Show TV ailesine, yakınlarına ve Türk spor basınına başsağlığı dileriz'' denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ