Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor 4 büyükler karnesi zayıf! - Futbol Haberleri

        Sonraki hafta yine sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Çalımbay'ın takımı, bu kez de 2-2 berabere kalarak önemli bir başarıya imza atmıştı. İlerleyen haftalarda deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Es-Es, maçtan 2-0 yenik ayrılmıştı.

        Eskişehirspor, 12 yıl aradan sonra geçen sezon konuk olduğu Trabzonspor'a da 2-1 yenildi.

        SADECE GALATASARAY'I YENEBİLDİ

        Geçen sezonun ilk yarısında evinde 4-2 yendiği Cimbom ile İstanbul'da karşılaşan Es-Es, güçlü rakibini 1-0 gibi bir skorla bir kez daha yenmeyi başardı. Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, sonraki haftalarda Fenerbahçe'ye 2-1, Beşiktaş'a 2-0, Trabzonspor'a 5-2 yenildi.

        Süper Lig'de kalmayı başaran Eskişehirspor, bu sezon Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak güçlü rakibinden 1 puan almayı başardı. Ligin 10. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Es-Es, rakibine 1-0 yenildi. Kırmızı siyahlı takım geçen hafta konuk olduğu Trabzonspor maçından da 2-1 yenik ayrıldı.

        Eskişehirspor, bugüne kadar ''Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'' gibi 4 büyük takımla yaptığı 11 maçta sadece 2'şer galibiyet ve beraberlik aldı. Bu hafta sahasında lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak Es-Es, sadece Cimbom'u, sahasında ve deplasmanda yenebildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ