Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Travel! - Futbol Haberleri

        Parasızlık, istikrarsızlık, yönetim içi çatlaklardan yakasını kurtaramayan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin "Roberto Carlos rüzgârı"na kendini kaptırdı, yıldız futbolcu getirebilmek için seferber oldu. Başkan Yıldırım Demirören'den, Menajer Ali Gültiken'e kadar herkes pazarlığın içinde, herkes birilerini izliyor. Ama bir kişi ortalıkta yok; o da Ertuğrul Sağlam

        Sokaktaki Beşiktaşlı mutsuz ve de gelecek kaygılarıyla dolu... Bir dokun, bin dinle, misali. Nereye gitsek, sokaktaki siyah - beyazlı yolumuzu çeviriyor. Ekonomik sıkıntıları unutmuş, varsa, yoksa Beşiktaş: "Ne olacak Beşiktaş'ın hali?"... Tello ve Hakan'ı alıp, işi - şimdilik - kurtarmaya çalışan ancak Fenerbahçe'deki "Roberto Carlos rüzgârı"na kapılıp kendini yurtdışında bulan Kartal, "beklendiği gibi" eli boş döndü. Nasıl dönmesin ki... İstikrarsızlık var, parasızlık var, yönetim içi çatlaklar var. Var oğlu var.

        Huzursuzluk var Süleyman Seba kulübü bıraktığında borç 6 (Yazıyla altı) milyon dolardı. Serdar Bilgili devrettiğinde ise 17.5 milyon dolar. Ya şimdi... Üç yıllık icraatın sonrasında borç 72 milyon dolara yükseldi, onlarca adam geldi gitti. Hoca ise hak getire... "Gel" dediler geldi, "Git" dediler gitti. Ve enkazın büyüğü Beşiktaş'ın omuzlarına bindi. Herkes "Transfer neden olmadı?" diye soruyor. Şimdi ben onlara soruyorum, bu durumda transfer olur mu? Başta Tello geldi dedik ya, iş imzayla bitmedi. Menajerine verilen 500 bin euroluk komisyon ortalığı ayağa kaldırdı. Hatta bazı yöneticiler, komisyon makbuzuna imza atmayacaklarını yakınlarına bağıra bağıra söylüyorlarmış. Yönetim içindeki iç çekişme bununla bitiyor mu? Ertuğrul Sağlam'ın gelişinde yaşananlar, işin istifaya kadar gittiği söylentileri Beşiktaş Yönetimi'nde tat tuz bırakmadı. Başkan Yıldırım Demirören, her söyleminde, "Birlik-beraberlik" çağrısı yaparken, anlaşılan en yakınlarına bunu dinletemiyor. İşin özeti, yönetim içinde de huzursuzluk var, her kafadan farklı sesler çıkıyor.

        Avrupa turnesi! Transferle başladık, böyle devam edelim. Başkan Demirören, Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ve Menajer Ali Gültiken geçtiğimiz günlerde Avrupa turnesine çıktılar, fellik fellik oyuncu arıyorlar. Burada irdelenmesi gereken ciddi bir olay var, transferi düşünülen oyunculara Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın onayı var mı, yok mu?Ya da Sağlam bu konuda 'sağlam' bir rapor vermiş midir? Şimdi de bir "yıldız futbolcu" sevdasına tutulmuş gidiyorlar. Tabii ki, büyük kulüpleri, büyük futbolcular taşır. Ama kulüp içi dengeleri bozmamak da gerekir. Bizden söylemesi... Atalarımız ne güzel demiş, "Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olma." Bir de benim anlayamadığım, koskoca Beşiktaş'ın Başkanı, transfer için oyuncunun ayağına gider mi? Yakışmadı başkan!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ